Eläkeiän ylittänyt tuore CoverGirl on myös ravitsemusterapeutti ja yrittäjä.

Kauneus ei katso ikää ja tästä hyvä osoitus on meikkibrändi CoverGirlin tuorein keulakuva Maye Musk, 69. Brändi tiedotti uudesta CoverGirlistä tällä viikolla.

”Maye Musk ei ole vain ajaton kaunotar, vaan visionääri, joka on aina seurannut omaa polkuaan, luonut uusia mahdollisuuksia ja tasoittanut tietä monille muille, jotka eivät välttämättä kohtaa alan standardia ’mallille’, mutta ovat joka suhteessa todella kauniita”, CoverGirlin vanhempi varatoimitusjohtaja Unkowa Ojo sanoi tiedotteessa.

Huffington Postin mukaan 69-vuotias Musk on niin malli, ravitsemusterapeutti kuin yrittäjä, jolla on kaksi maisterin tutkintoa. Hänellä on kolme lasta, Teslan toimitusjohtaja Elon Musk, elokuvantekijä Tosca Musk sekä Kitchen Communityn perustaja Kimbal Musk.

Musk on tehnyt mallin töitä 15-vuotiaasta lähtien ja on innoissaan uudesta CoverGirl-tittelistään.

”Kuka olisi arvannut, että monta vuotta ihailtuani upeita CoverGirl-malleja, olisin itse yksi heistä 69-vuotiaana”, Musk kirjoitti Instagram-julkaisussa.

”Tämä vain osoittaa, että älä koskaan luovuta. Kiitos CoverGirl, että otitte minut teidän monimuotoisuuden heimon joukkoon”, hän jatkoi.

”Kauneus todella kuuluu kaikenikäisille naisille enkä malta odottaa teidän ottamista mukaan tälle mahtavalle matkalle kanssani”, Musk päätti kirjoituksensa.

Huffington Postin mukaan huolimatta Muskin pitkästä urasta mallina, hän on vasta vähän aikaan sitten tullut esiin monien aikakauslehtien kansien ja kampanjoiden tähtenä. Aiemmin antamassaan haastattelussa hän sanoi, että ikääntyminen on ollut hänelle hyvästä.

”Sinulle kehittyy itseluottamusta, pystyt käsittelemään ankaran kritiikin hieman helpommin”, Musk kertoi.

”Olen ikäni malli. En koeta peitellä sitä ja sanoa, että olen 50-vuotias. Olen ylpeä siitä, että täytän 70”, hän jatkoi.

Huffington Postin mukaan uutinen Muskin CoverGirl-nimityksestä on lisätodiste siitä, että muoti- ja kauneusala säätävät niiden vanhentuneita kauneuden standardeja. Esimerkiksi maaliskuun muotiviikoilla catwalkilla käveli enemmän yli 50-vuotiaita malleja kuin koskaan ennen.

Aiemmin syyskuussa CoverGirl-tittelin saivat myös HBO:n hittisarja Insecuren luoja ja tähti Issa Rae sekä kokki, keittokirjoja julkaissut tv-persoona Ayesha Curry. Viime vuonna CoverGirl nimesi ensimmäisen kerran miehen keulakuvakseen, kun James Charles liittyi CoverGirl-nimikkeen saaneiden joukkoon.

Lähde: Huffington Post