Yhdessä liikkuminen voi olla hirmu hauskaa.

Jos liikunnan harrastaminen yksin kyllästyttää, voit houkutella kaverisi mukaan ehdottamalla jotakin hauskaa ja luovaa lajia. Popsugar listasi nämä kolme liikuntalajia, joita voitte harrastaa kaveriporukalla.

1. TRX-treeni

TRX-treenaaminen porukassa on sosiaalista ja haastaa teidät kaikki kokeilemaan rajojanne.

TRX-treeni on melko uusi laji, jossa kehoa harjoitetaan kannettavan TRX-harjoitusvälineen avulla. Kun opettelette välineen käyttöä, voitte nauraa ponnistuksillenne yhdessä. Myös toisten ihmisten seuraaminen treenatessa kannustaa teitä menemään vielä vähän pidemmälle, vähän nopeammin.

2. Kävely

Porukalla käveleminen on siitä hyvä laji, että sitä voi harrastaa milloin tahansa, missä tahansa. Jos sinulla ja ystävälläsi on päivässä vaikka vain 10 minuuttia aikaa, ehditte hyvin käydä pikaisella kävelyllä.

Jos lenkkireitin varrelta löytyy mäkiä tai portaita, haastakaa toisiamme juoksemaan ne ylös – itsensä voi haastaa melkein missä vain.

Kävelylenkki on myös oiva mahdollisuus vaihtaa kuulumisia ystävän kanssa muutoin niin kiireisen elämän keskellä.

3. Tanssitunnit

Jos olet käynyt tanssitunneilla yksin, voi ongelmaksi muodostua ujous ja se, ettei uskalla heittäytyä mukaan. Siksi on hyvä osallistua tunnille ystävän kanssa, joka luultavasti tuntee samoin.

Lähde: Popsugar

Kommentit

Kommenttia