Lasten liikuttava ele: Kuoleva isä sai nähdä tyttäriensä kävelevän hääpuvuissa alttarille

Kuolevalle isälle järjestettiin yllätysseremonia, jolla täytettiin hänen toiveensa saattaa tyttärensä alttarille.

Lapset järjestivät suloisen yllätyksen kuolevalle isälleen toteuttamalla yhden hänen suuren toiveensa. Yhdysvaltain armeijan veteraani Willie Shelton sairastui syöpään, mutta toivoi näkevänsä seitsemän tyttärensä kasvavan ja voivan saattaa heidät alttarille.

Perhe kuitenkin ymmärsi, ettei terminaalivaiheen syöpää sairastava isä pääsisi toteuttamaan toivettaan, joten he kehittivät suunnitelman tehdä isän toiveesta totta: kaikki seitsemän tytärtä pukeutuisivat hääpukuihin ja kävelisivät alttarille tilaisuudessa, jossa Willien tyttäristä ainoa jo naimisissa oleva, Emily Flinn, uusisi häävalansa.

”Menimme naimisiin oikeustalolla, joten siinä ei ollut muodollisuutta, jossa isä olisi voinut luovuttaa minut miehelleni”, Emily kertoi Fox8:lle.

Suunnitelma pidettiin muutoin isältä salassa, mutta häntä pyydettiin luovuttamaan Emily miehelleen.

”Isällä ei ollut aavistustakaan, mitä oli meneillään ja kaikki pukeutuivat, joten sanoin, että ’Emilyllä on kaikki tytöt morsiusneitoina kanssaan’; eipä hän tiennyt, että he kaikki ovat morsiamia”, Cheryl Shelton sanoi.

Saattokodin avulla suunnitelma saatiin toteutettua muutamassa päivässä. Kolme päivää myöhemmin armeijaunivormuunsa pukeutunut Willie sai nähdä, kuinka kaikki hänen tyttärensä kävelivät hääpuvuissa alttarille.

”Hän näytti hieman hämmentyneeltä ja sitten oli vain mainiota nähdä kaikki”, Flinn kertoi.

”Tämä oli todella liikuttavaa hänelle ja se oli unelma, jonka pystyimme toteuttamaan niin hyvin kuin mahdollista”, Cheryl sanoi.

Pyörätuolissa istuva Willie autettiin ylös, jotta hän sai seistä tyttäriensä rinnalla ja kokea suurimman toiveensa.

”Oletin aina isäni olevan saattamassa minut alttarille ja kun oli mahdollista, ettei hän pysty tekemään niin – tämä oli kaikki kaikessa”, Lindsey Shelton kertoi.

Kaksi viikkoa isälle järjestetyn yllätyksen jälkeen, maanantaina 16. lokakuuta, Willie Shelton nukkui pois. Tyttärille jää muiston lisäksi myös fyysinen muisto tilaisuudesta: jokainen seitsemästä tyttärestä sai riipuksen, jossa on sisällä valokuva kyseisestä tyttärestä hääpuvussa isänsä vierellä ja taakse on kaiverrettu lause ”a father’s love never ends”, isän rakkaus ei koskaan lopu.

”Vaikka osa unelmasta toteutettiin lokakuussa, kun he menevät naimisiin, loput unelmasta toteutuu, koska hän on edelleen tyttäriensä kanssa”, Cheryl sanoi.

Surun keskellä perhe kertoi, että on vain sopivaa kunnioittaa isän elämää ja muistoa.

”Hän oli onnellisin ihminen, anteliain ihminen ja tämä oli meidän mahdollisuus antaa hänelle jotain”, Jennifer kertoi.

Voit katsoa alta videon, jolla näytetään pätkiä yllätystilaisuudesta ja perhe kommentoi yllätystekoaan.

A FATHER’S DYING WISH: Willie Shelton wanted nothing more than to walk his seven daughters down the aisle. His wife said he consistently voiced it during his time battling terminal brain cancer. Willie died October 16, but not before his daughters gave him everything he wanted. http://bit.ly/2isgpjw

Video: Taylor Elchert Photography.

Julkaissut KTVU Fox 2 22. lokakuuta 2017

Lähde: Fox8


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.