Erikoiset kaverukset pitivät hauskaa vedessä puolisen tuntia.

Animaatioelokuvissa nähdään usein ystävyyttä yli lajirajojen, mutta samaa tapahtuu toisinaan myös tosielämässä. Siitä oiva esimerkki ovat koira ja delfiini, jotka päätyivät uimaan yhdessä Etelä-Australian Glenelgissä.

Mashablen mukaan musta labradorinnoutaja ja delfiini uiskentelivat Patawalonga-nimisessä joessa. Uintihetkestä kuvatulla videolla kaksikko ui lähekkäin ja välillä delfiini hyppää esiin vedestä.

Erikoisten kaverusten uintileikit ikuistettiin videolle sunnuntai-iltana 20. tammikuuta. Videon kuvauksessa kerrotaan, että koira vaikutti uivan delfiinin perässä kuin ne olisivat leikkineet yhdessä ja tulleet hyvin toimeen.

Kun koira ja delfiini olivat uineet joessa parikymmentä minuuttia, oli ympärille kertynyt joukko ihmisiä seuraamaan niiden puuhia. Videon kuvauksen mukaan koira oli väsynyt uituaan iloisena delfiinin kanssa puolisen tuntia ja sen suunnattua rantaan omistajansa luo, delfiini vielä loikkasi sen yli leikkisästi.

”Se oli todella iloinen ja jännittävä hetki kokea. Koira ui turvallisesti takaisin omistajnasa luo samalla, kun sivusta tilannetta seuraanneet hurrasivat sille”, videon kuvauksessa kerrotaan ViralHogin YouTube-kanavalla.

Voit katsoa eläinkaverusten leikkihetkestä kuvatun lyhyen videon artikkelin yltä.

Lähde: Mashable