Työaika kissojen parissa vastaa osa-aikatyötä, noin neljä tuntia päivässä.

Jos kissat ovat valloittaneet sydämesi, pystyt huolehtimaan niistä ja olet halukas jättämään koti-Suomen taaksesi, olisi Kreikassa tarjolla sinulle mahdollisesti sopivaa työtä. Syrosin saarella God’s Little People Cat Rescuen omistava Joan Bowell etsii Facebookissa julkaisemallaan ilmoituksella henkilöä huolehtimaan löytöeläintalon toiminnasta hänen poissaollessa.

Työtehtävänä on huolehtia 55 kissasta ja työaika vastaa osa-aikatyötä, eli noin neljä tuntia päivässä. Vastineeksi työstä on tarjolla palkan lisäksi talo, jossa asua (vesi ja sähkö mukaan luettuna) ja mistä on näköalat suoraan Egeanmerelle.

Facebook-ilmoituksessa kerrotaan, että kokemuksesta työ soveltuu parhaiten yli 45-vuotiaalle henkilölle, joka on vastuullinen, luotettava, rehellinen ja hänen sydän on puhdasta kultaa. Toisinaan on tarpeen loukuttaa tai käsitellä villiintyneitä tai ei-sosiaalisia kissoja, joten tietämys kissapsykologiasta on myös ilmoituksen mukaan tärkeää.

The Telegraphin mukaan Bowell on saanut tuhansia hakemuksia innokkailla kissaihmisiltä, jotka kokevat soveltuvansa työhön. Jopa eläinlääkärit, lääkärit ja pakolaiset ovat hakeneet työtä.

”Teimme hiljaista juttua kreikkalaisella saarella, mutta emme enää”, löytötalon omistavan Bowellin aviomies, Richard kertoi The Telegraphille.

Brittitaustainen Joan ja tanskalainen Richard muuttivat Syrosin saarelle seitsemän vuotta sitten. Bowellin pariskunta löysi hylättyjä kissanpentuja roskiksista, tähteiden varassa eläviä luisia kissoja sekä viilliintyneitä ja loukkaantuneita kissoja, jotka kaipasivat huolenpitoa.

The Telegraphin mukaan he alkoivat huolehtia kissoista ja tehdä töitä paikallisten eläinlääkäreiden kanssa parantaakseen kylän kissalauman terveyttä ja yleistä saaren kissapopulaatiota. Pariskunta on tukenut sterelisaatioprojektia, rahoittanut hammasoperaatioita, poistattanut sairaita silmiä sekä hoitanut emottomia kissoja läpi yön ja jos kissa kuolee, Joan Bowell hautaa sen ja asettaa paikalle kiven.

”Nykyisin harvoin näkee hätääntynyttä kissa Syrosilla. Se kaikki alkoi täältä”, Richard Bowell kertoi.

Nykyisin löytöeläintalo toimii kotina 55-70 kissalle, joita johtaa ”talonmieskissa” Snowy. Joan Bowell perusti God’s Little People Cat Rescue -hyväntekeväisyysjärjestön tukeakseen löytötaloa lahjoituksilla ja perusti sille Facebook-sivun ja alkuun hän sai kourallisen tykkäyksiä, kunhän koetti etsiä koteja Syrosin kissoille.

”Sitten hän julkaisi tämän (työpaikkailmoitus), siitä tuli viraali ja ihmiset ovat soitelleet ympäri maailman”, Rochard Bowell paljasti.

The Telegraphin mukaan Bowellin pariskunta suunnittelee palaavansa New Yorkiin syksyllä, missä Richard Bowellilla on työtehtäviä YK:n kanssa. Työ kissojen parissa alkaisi 1. marraskuuta ja se on pitkäaikainen, mutta vähintään kuuden kuukauden mittainen työsuhde, jonka alkuun pitää käydä kuukauden mittainen ”introvaihe” lokakuussa, jolloin 2-4 viikkoa on vapaaehtoistyötä, ilmaisella majoituksella.

Työn suosion vuoksi Joan Bowell on pyytänyt luotettavia ystäviä, jotka tietävät työn toimenkuvan, apukäsiksi itselleen käymään hakemuksia läpi. Facebook-sivuilla julkaistussa toisessa päivityksessä löytötalon omistaja painottaa, että hakijat noudattavat ilmoituksen ohjeita ja ottamaan yhteyttä vain, jos kreikkalaisten kissojen elämän parantaminen on intohimo.

”Minulle se on minua ohjaava intohimo ja odotan samaa henkilöltä, joka saa paikan”, Bowell kirjoittaa.

”Odotan sinun myös olevan realistinen työn suhteen – tietäen, että sydänsurut ja toivottomuuden tunteet ovat yhtä paljon osa tätä työtä”, hän muistuttaa.

Jos työ ei ole sinun mieleesi, voit halutessasi kuitenkin tukea löytötalon työtä ja auttaa Bowelleja pelastamaan kissoja, sterilisoimaan niitä sekä auttamaan sairaita kissoja laittamalla lahjoituksen Paypalin kautta [email protected]:lle.

Kaikista soveltuvimpien hakijoiden kanssa käydään Skype-puhelut elokuun lopulla, joten jos koet tämän työn sopivan ehdottomasti sinulle ja olet valmis omistamaan aikasi kreikkalaisten kissojen hyvinvoinnin eteen Syrosin saarella, lue koko työpaikkailmoitus ohjeineen sekä kuvien kera alta tai jos julkaisu ei näy, löydät sen täältä.

PAID JOB OFFER WITH CATS! (this is genuine and NOT a joke – friends, please feel free to verify!).
A very special…

Julkaissut God’s Little People Cat Rescue Sunnuntai 5. elokuu 2018

Lähde: The Telegraph