Tuntuuko sinusta, että olet ollut joskus tai olet tälläkin hetkellä liian rakastunut?

Se voi olla mahdollista, ja tästä aiheesta on uutisoitu Women Daily-sivustolla. Sivuston mukaan tosirakkauden kolme pääkomponenttia ovat kiintymys, huolenpito ja läheisyys. Mutta rakkautta voi olla liikaa, joka ei ole aina lainkaan hyvä asia. Tässä alla viisi merkkiä siitä, että saatat olla liian rakastunut.

1. Nostat puolisosi jalustalle

Jos kumppanin nostaa jalustalle, voi se tarkoittaa sitä, että häntä kohtaan on liian epärealistisia odotuksia. Se voi aiheuttaa kumppanille tarpeetonta painetta. Aiemmin onkin uutisoitu, kuinka kumppania ei kannata nostaa jalustalle ja miksi ei.

2. Unohdat omat tarpeesi

Saatat ajatella usein, että rakastat häntä liikaa. Laitat silloin ehkä kaikki kumppanisi toiveet ja tarpeet etusijalle. Tämän seurauksena omat toiveesi ovat taka-alalla, ja kumppanisi on ainoa prioriteetti elämässäsi. Kannattaisi välillä tehdä jotain sellaista, joka on sinun oma aito toiveesi.

3. Sinusta tuntuu tukahdutetulta

Jos olosi tuntuu tukahduteltu, voit luulla, että se on kumppanisi, joka sen tekee. Mutta et voi estää sitä, koska olet niin rakastunut. Kaikki yritykset tehdä jotain yksin, menevät pieleen.

4. Luotat häneen kaikessa

Jos rakastat häntä liikaa, saatat haluta tehdä kaiken hänen kanssaan. Jopa jotain niin yksinkertaista kuin ruokakauppakäynti vaatii hänen läsnäoloaan. Ajattelet ehkä, että rakastat häntä niin paljon, että tunnet olosi epämukavaksi, jos joudut tekemään jotain ilman häntä. Se on merkki epänormaalista riippuvuudesta, joka ei tee kenellekään hyvää.

5. Olet liian mustasukkainen hänestä

Jos rakasta liikaa, on helppoa ja aika suuri taipumuskin tulkita jokainen pienikin asia väärin. Haluat hänen rakastavan sinua yhtä paljon kuin sinä rakastat häntä. Jos huomaat jatkuvasti tarkistavasi hänen puhelintaan, sähköpostia tai hänen sosiaalisen median tilejään, on se merkki liiasta rakastamisesta. Ja se on merkki myös siitä, että olet mustasukkainen siitä, jos hänellä on muutakin elämässään kuin sinä.

Lähde: Women Daily