Iäkäs mies opettelee tekemään meikin vaimolleen – taustalla liikuttava syy

Mies on ottanut oppitunteja meikkaamisessa vaimonsa takia.

Jean ja Brian muodostavat yhdessä iäkkään pariskunnan ja he ovat uskollisia asiakkaita paikallisessa kosmetiikkatuotteita myyvässä liikkeessä. Viime aikoina he ovat kuitenkin käyneet siellä muutenkin kuin täydentämässä Jeanin meikkivarastoa: Brian on opetellut tekemään meikin vaimolleen.

Syy iäkkään miehen meikkioppitunteihin on liikuttava. Jean on sokeutumassa eikä voi tehdä itse meikkiään, joten Brian on alkanut tehdä sen vaimonsa puolesta päivittäin.

Tieto Brianin rakkautta pursuavasta teosta nousi esiin Twitteristä, missä Scott Summers kertoi pariskunnasta.

”Tässä on Jean ja Brian, kaksi meidän todella uskollista asiakasta. Brian oli täällä tänään yhtä meikkioppituntia varten, koska hän tekee vaimonsa meikin päivittäin, koska hän sokeutuu. Niin mahtava pariskunta ja he elävät elämänsä täysillä”, myyjä kirjoittaa pariskunnasta julkaistun kuvan yhteydessä.

Kuva, jossa Jean istuu meikattuna miehensä edessä myymälässä, on lähtenyt leviämään nopeasti netissä ja tviittiä on nyt uudelleentviitattu yli 70 000 kertaa ja siitä on tykätty yli 222 000 kertaa. Brianin ele on liikuttanut ihmisiä ja monet ovat kommentoineet tviittiä – katso alta reaktioita:

Lähde: Metro


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.