Hiukset märkänä nukkumaan – näin saat ne näyttämään hyvältä aamulla

Muutaman eri tavan avulla voit aamulla herätä ilman hiuskriisiä, jos menit nukkumaan hiukset märkänä.

Toisinaan illalla saattaa olla niin väsynyt, ettei jaksa suihkun jälkeen kuivata hiuksia kunnolla, joten sänkyyn suuntaa märillä hiuksilla – ja aamulla peilistä katsoo takaisin ihminen, jonka hiukset näyttävät hassulta puolikiharoineen tai toinen puoli pörrössä ja toinen suorana.

Onneksi on mahdollista onnistua nukkumaan märillä hiuksilla niinkin, että suortuvasi näyttävät aamulla hyvältä. Hiusalan asiantuntijat kertoivat Women’s Healthille vinkkinsä, mistä on apua märkien hiusten kanssa nukkuville.

1. Laita hiukset ylös

Julkkisten hiusstylisti Pamela Neal suosittelee kampaan sormin hiukset ylös löysälle, kierretylle nutturalle ja sitomaan sen kiinni leveällä, pehmeällä elastisella ”hiussolmiolla”.

”Kun avaat hiukset aamulla, sinulla on kaunis, kiiltävä ja seksikäs niin sanottu bedhead-tyyli, joka näyttää luonnolliselta”, Neal sanoo.

Esimerkiksi tällaiset solmiot ovat Women’s Healthin mukaan hyvät.

2. Valitse tietynlainen tyynynpäällinen

Märkien hiusten kanssa kannattaa nukkua satiinisella tyynynpäällisellä. Sen lisäksi, että se tuo hieman luksusta elämääsi, Nealin mukaan satiini antaa hiustesi liukua ympäriinsä yön aikana, mikä tarkoittaa vähemmän pörröisyyttä ja vahinkoa hiustupeille.

3. Käytä syvähoitavaa naamiota

Pörröisyys on yksi suurimmista valituksen aiheista, joita ihmisillä on sen jälkeen, kun ovat nukkuneet märillä hiuksilla.

”Estääksesi sen muodostumista, kokeile nukkua syvähoitavan hiusnaamion kanssa”, julkkisten hiuksia värjäävä Chad Kenyon vinkkasi.

”Rohkaisen asiakkaitani käyttämään naamiota, joka on kosteuttava, mutta ei liian raskas, jotta et herää rasvaisten hiusten kera aamulla. Voit myös jättää hoitoaineen käytön väliin suihkussa käydessäsi, jotta naamio imeytyy eniten”, hän neuvoi.

4. Laita hiukset letille

Tämä tarvitsee hieman kokeilua, mutta hiusten letittäminen niiden ollessa kosteita voi johtaa todella tyylikkäisiin laineisiin, jotka muistuttavat samaa kuin uinnin jälkeen kesäisin. Kokeile erilaisten lettityylien kanssa, jotta tiedät mikä sopii sinulle parhaiten.

Lähde: Women’s Health


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.