Erikoisia juomapelejä maailmalta

Thrillist-sivusto koosti yhteen erilaisia juomapelejä ympäri maailman.

Nämä juomapelit vievät juomisen ihan uudelle tasolle.

Napkin, Beer and Cigarette – Etelä-Korea

Juomapelissä lautasliina ja kolikko asetetaan oluttuopin päälle. Sen jälkeen pelaajat vuorotellen koettavat polttaa reikiä lautasliinaan. Se, joka saa kolikon tippumaan tuoppiin, saa juoda sen.

Kastenlauf – Saksa

Konsepti on simppeli: pareittain pelaajat raahaavat mukanaan kaljakoria yli kymmenen kilometriä ja maalilinjaa ei saa ylittää ennen kuin pullot ovat juotu tyhjiksi.

Tiger has Come – Venäjä

Pelaaja asettaa panoksensa, menee pöydän alle ja odottaa pelin johtajan sanovan, että tiikeri on tullut. Sitten pelaaja saa ottaa shotin ja tiikeri on lähtenyt, kun shotti on juotu. Sen jälkeen pelaaja voi palata paikalleen, korottaa panostaan ja täyttää lasinsa. Peli jatkuu kunnes vain yksi pelaaja pystyy tulemaan pois pöydän alta.

Yachtsman Stuntman Slam – Iso-Britannia

Kunnia tästä kuuluu Britannian kuninkaalliselle merijalkaväellä. Peli alkaa, kun kadetit puristavat sitruunaa silmiinsä, vetävät viivan suolaa nenäänsä ja ottavat tequilashotteja. Shottien ollessa suussa, he sukeltavat pois laivalta, uivat sen rungon ali ja kiipeävät takaisin alukselle.Sen jälkeen he sylkevät tequilan lasiin, sytyttävät sen palamaan, juovat sen ja painavat shottilasin rintaansa, johon jää paahtavan kuuma punainen kunnian merkki.

Bear Paw – Venäjä

Itänaapuri pääsi listalle kahdesti. Tässä pelissä olutlasia kierrätetään kaverilta kaverille. Jokaisen ottaessa kulauksen, hän laitaa tilalle vodkaa. Kun lasi on täynnä vodkaa, jokainen kulaus korvataan oluella.

Katso lisää hullunkurisia juomapelejä Thrillistin sivuilta.