DIY-kauneusvinkkejä – Kiharoita imurin avulla, kulmiin väriä samppanjapullon korkista ym. erikoisia kauneusideoita

Jos etsit erikoisia kauneusvinkkejä, joissa et tarvitse kalliita välineitä avuksi, kannattaa katsoa tämä alla oleva video.

Videossa esitellään käteviä keinoja, kun esimerkiksi meikkaaminen ei meinaa onnistua tai päähän on saatava kiharoita, mutta kiharrinta ei ole käytettävissä. Videon alussa nainen ei saa laitettua huulipunaa huulille tasaisesti, mutta se onnistuu, kun hän asettaa huulien päälle huultensa mallin mukaan leikatun siluetin. Videossa esitellään myös, miten huulet saadaan näyttämään suuremmilta.

Huulista siirrytään kulmakarvoihin. Ne värjätään samppanjapullon korkilla, jota on ensin vähän kuumennettu sytkärillä. Ylimenneet osat pyyhitään pois.

Yksi hyvin erikoinen idea liittyy hiusten kihartamiseen. Riittää kuin hiukset kostutetaan, jonka jälkeen ne vielä pyöräytetään imurin putken sisällä. Sen jälkeen hiuskiekura onkin jo kihartunut. Olisi aika hauskaa vastata, jos joku kysyisi, että miten tuollaiset mahtavat kiharat on saatu aikaiseksi.

Katso video loppuun, niin näet vielä monta kampaus- sekä meikkausideaa. Osa ideoista liittyy myös kynsien sekä kasvojen hoitoon. Voit klikata videon auki myös tästä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.