Haalistumista voi koettaa estää ja pitkittää eri tavoin.

Täydelliseen hiusväriin kulutetaan välillä paljonkin rahaa vain saadakseen todeta, että väri alkaa heti haalistua. Lompakolle ystävällisin hiusväri onkin sellainen, joka kestää pisimpään.

Onneksi ärsyttävää värin haalistumista voi koettaa estää. Alla on viisi vinkkiä, millä siihen voit vaikuttaa.

Ei kuumia suihkuja

Kuumat suihkut kuivattavat ihoa ja voivat vaatia myös veronsa hiusväriltä. Malta mielesi siis veden lämpötilan kanssa ja käytä huoneenlämpöistä vettä shampoopesun aikana ja viileämpää vettä hoitoainevaiheessa. Kuuma vesi saa väriä sekä kosteutta vapautumaan pois hiuksistasi.

Älä käytä liikaa kuumia muotoilulaitteita

Värjättyäsi hiuksesi, pyri pysymään viikko käyttämättä kuumia muotoilulaitteita, koska se auttaa estämään väriä haalistumasta. Hiustenkuivain ja suoristusrauta esimerkiksi ovat tällaisia laitteita, jotka nopeuttavat haalistumista.

Käytä lämmöltä suojaavia tuotteita

Kun sitten käytät kuumia laitteita hiustesi laittamisessa, muista laittaa niihin ensin lämmöltä suojaavaa tuotetta. Se auttaa vähentämään värin haalistumista pitämällä hiusta ylipäänsä hyvässä kunnossa.

Pitkitä ensimmäistä pesua niin pitkään kuin voit

Kuivashampoot ovat avuksi tässä, sillä kun peset vähemmän hiuksiasi, väri säilyy hyvänä pidempään. Jos pystyt myös olemaan pesemättä hiuksesi värjäyksen jälkeen ainakin parin vuorokauden ajan, auttaa se säilyttämään värin loiston paremmin.

Valmistele hiuksesi etukäteen

Päivää, paria ennen hiusten värjäämistä kannattaa pestä hiukset kelatoivalla shampoolla, jotta hiuksista poistuu jäämät muotoilutuotteista.

Lähde: Beauty High


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia