Ensitreffeillä haluaa antaa itsestään hyvän vaikutelman, joka tehdään mm. pukeutumisen avulla.

Stylistit ovat paljastaneet yhden vaatteen, jota ei kannata missään nimessä pukea päällensä ensimmäisille treffeille. Se mitä pistää päällensä, voi olla vaikea valinta. Mutta nyt ainakin on yksi vaate pois vaihtoehdoista. Se on vaate, joka voisi tehdä treffeillä olosta vaikeaa.

Kun tätä ei laita ensitreffeille päälle, voi säästyä monilta ikäviltä yllätyksiltä

Tätä vaatetta ei oikeastaan kannata laittaa päälle muillekaan treffeille, vaikka tässä varoitetaan pistämästä sitä ensimmäisille treffeille. Kyseessä on valkoinen paita. Se saattaa aiheuttaa kiusallisen hetken kesken treffien, jos se sotkeutuu. Valkoisessa kankaassa näkyvät kaikki tahrat helposti. Jos treffit järjestetään ruokaravintolassa, voi valkoiseen paitaan tulla helposti ruokatahroja. Jos sitä vielä yrittää vältellä, voi se aiheuttaa ylimääräistä stressiä, jota ei treffeillä tarvita.

Näitäkin vaatteita kannattaa välttää pistämästä päällensä ensitreffeille

Samalla kun stylistit varoittivat pistämästä ensitreffeille päälle valkoista paitaa, varoittivat he muutamasta muustakin vaatekappaleesta. Sellaisia olivat paidat, joissa on liian löysät olkaimet tai housut, jotka ovat liian kireät. Myös korkeita korkoja kannattaa vältellä, koska sellaisilla kävely voi olla hidasta ja vaivalloista. Vaikka treffit menisivätkin hyvin, voi korkeiden korkokenkien käytön jälkeen olla jalat kipeänä.

Kun lähdet ensitreffeille, laita päälle jotain päällä hyvältä tuntuvaa ja vähän värikkäämpää kuin pelkkää valkoista.

Lähde: Bestlife