Nämä ovat tehokkaita kikkoja, kun elohopea kipuaa mittarissa 20 paremmalle puolen.

Kesä on monelle lempivuodenaika, mutta siinä on tietyt puolet, jotka voivat latistaa kauneusrutiineja. Jos mieluummin hehkut lämpiminä päivinä kuin olet hikinen ja pörröinen sotku, voi alla olevista nikseistä olla sinulle iloa.

Nämä vinkit voivat vaikuttaa hieman kahjoiltakin, mutta ne ovat Beauty Highn mukaan ne ovat tehokkaita kikkoja.

1. Ripottele vauvantalkkia ihollesi, kun olet ollut rannalla, ja hiekka varisee helposti pois. Vauvantalkki toimii hätätilanteessa kuivashampoona, mutta siitä on iloa myös rantapäivinä. Jos ihollasi on hiekkaa, ripottele vauvantalkkia ja se imee iholtasi kosteuden – oli se sitten hikeä tai vettä – ja pystyt pyyhkimään hiekan pois heti.

2. Tee ruokasoodasta ja vedestä seos, jolla voit poistaa itseruskettavan virheet. Poista laikut tai liian oranssit kohdat iholtasi tällä seoksella. Hellästi hiero sitä ihollesi kohtiin, joista haluat tasoittaa itseruskettavan jälkeä.

3. Laita deodoranttia niskaasi ennen hiustenkuivaajan käyttöä. Hiusten käsittely kuumalla laitteella kuumalla kelillä voi olla tuskastuttavaa; hiuksia laittaessa kun voi tulla hiki ja pian alkaa tuntua siltä, että uusi, viilentävä suihku olisi tarpeen. Hikoilevaa niskaa voit välttää sillä, että levität jauhedeodoranttia niskaasi noin 10 minuuttia ennen kuin käyt töihin kuivaimen kanssa. Tällä on samanlainen vaikutus niskassasi kuin sillä on kainaloissasi.

4. Käytä kuivashampoota öisin, jotta se imee itseensä ylimääräistä öljyä ja hikeä. Kuivashampoo on naisen paras ystävä vuoden ympäri, mutta se toimii vielä paremmin, kun sitä ei laita aamulla. Laita kuivashampoota hiuksiisi yöllä, jotta se imee yön ajan öljyä ja hikeä. Kun kuivashampoolla on aikaa tehdä taikojaan, on lopputulos parempi!

5. Jäädytä aloe vera -geeliä jääkuutiomuoteissa auringonpolttamien hoitoon. Vaikka kuinka koettaisi välttyä palamiselta auringossa, on päiviä, jolloin niin vain käy. Aloe vera on yksi parhaista tavoista hoitaa auringossa palanutta ihoa, mutta viileä aloe vera on sitäkin parempi. Täytä jääpalamuotti alo vera -geelillä, pidä se pakastimessa koko kesän ajan ja ota pala tai kaksi, kun kaipaat helpotusta auringonpolttamiin.

6. Purista sitruunan mehua hikitahroihin ennen kuin laitat vaatteet pesuun. Hikitahroja voi ilmestyä erityisesti kesällä, kun kuuma sää saa hikoilemaan. Voit koettaa päästä hikitahroista täysin eroon puristamalla sitruunasta mehua tahroihin ennen kuin laitat vaatteen pesuun.

7. Säilytä kynsilakka jääkaapissa, niin vältyt kuplilta, kun käytät lakkaa. Kesällä lämpö voi reagoida kynsilakan ainesosien kanssa niin, että lakka on paksumpaa ja sen kuivumisessa kestää kauemmin, joten kuplilla on enemmän aikaa ilmestyä pilaamaan manikyyrisi. Säilytä kynsilakkaa jääkaapissa, niin se pysyy viileänä ja lakkausjälki on tasaisempaa.

8. Estä ihokarvahöylää ruostumasta laittamalla siihen oliiviöljyä. Tylsät terät tai ruostunut höylä johtavat helposti siihen, että sheivatessa saat haavoja. Pidä teräsi paremmassa kunnossa pidempään säilyttämällä sitä muualla kuin suihkussa ja laita siihen oliiviöljyä käyttöjen välissä estämään ruostumista.

9. Käytä jäähtyneitä kamomillateen pusseja bikinirajalla helpottamaan ihottumaa. Bikinirajan ihottumaa tulee lähes kaikille, mutta siitä ei ole pakko kärsiä. Upota muutama kamomillateepussi kuumaan veteen ja anna niiden sitten jäähtyä pakastimessa 15-20 minuuttia. Laita teepussit bikinirajallasi kohtiin, joissa on ihottumaa, ja anna yrttien rauhoittavan vaikutuksen tehdä tehtävänsä.

Lähde: Beauty High