8 asiaa, jotka käyvät jokaisen naisen mielessä uusia rintaliivejä sovittaessa

Sovituskopissa ehtii pälkähtää mieleen jos jonkinlaisia ajatuksia.

Hyvien rintaliivien löytäminen voi olla haastava tehtävä ja rintsikoiden sovittaminen on välillä turhauttavan työlästäkin. Kun sovituskoppiin on mennyt kokeiltavien liivien kanssa, käy naisten mielessä usein alle listattuja ajatuksia.

Nämä asiat käyvät jokaisen naisen mielessä uusia rintaliivejä sovittaessa:

1. ”Kunpa minun ei tarvitsisi käyttää rintaliivejä.”

Elämä olisi paljon helpompaa, jos rintaliivittömyys olisi hyväksytympää.

2. ”Näyttävätkö ne tarpeeksi isolta?” tai ”Näyttävätkö ne liian isolta?”

Monet naiset luottavat rintaliiveihin apuna saada oma varustus näyttämään isommalta. Muodokkaammat naiset sen sijaan joutuvat pohtimaan, korostuvatko muodot liikaakin. Joidenkin mielestä moinen voi olla etu, mutta entistä suuremmalta näyttävä rintavarustus voi saada näyttämään pyöreämmältä.

3. ”Istuvatko nämä takaakin hyvin?”

Rintaliivit voivat saada näyttämään edestä kuin alusvaatemallilta, mutta takapuolella tilanne voi ollakin toinen. Jos rintaliivit istuvat kunnolla, ei taakse pitäisi kuitenkaan tulla mitään pullistumia.

4. ”Onkohan minulla tähän sopivia alushousuja…”

Alusvaatesetit voivat olla todella kalliita, mutta jos suunnitelmissa on romanttinen ilta kumppanin kanssa, tuskin kukaan haluaa yhdistää pitsisiä unelmaliivejä puuvilla-alkkareihin, jotka on tarkoitettu kuukautisten ajaksi käyttöön. Rahan tuhlaaminen upeisiin rintaliiveihin kannattaa varsinkin silloin, jos niihin on tiedossa sopivia alaosia.

5. ”Istuvatko nämä kummankin rinnan osalta?”

Suurella osalla naisista rinnat ovat hieman eri kokoa: toisen kupin tukiessa rintaa hyvin, voi toisen kohdalla tilanne ollakin eri.

6. ”Nämä ovat ihan liian kalliit!”

Rintaliivien suhteen hinnat voivat olla melko pilvissäkin, mitä enemmän ominaisuuksia ja koristuksia liiveissä on. Liian halpoja ei kuitenkaan kannata ostaa, koska laatu, kestävyys ja rintaliivien istuvuus voi silloin kärsiä.

7. ”Täällä on takuulla piilotettuja kameroita…”

Moni varmasti pälyilee sovituskopissa ympärilleen epäluuloisena peläten sitä päivää, kun joku kadulla vastaan tullut henkilö kertoo nähneensä netissä kuvamateriaalia rintaliivien sovitushetkestä.

8. ”Kuinkahan monen muun naisen nännit ovat koskettaneet juuri näitä rintaliivejä?”

Esimerkiksi hameen kohdalla tuskin tulee miettineeksi, ketkä muut sitä ovat sovittaneet, mutta rintaliivien kohdalla moinen ajatus käy helposti mielessä. Se voi myös hieman ällöttää, vaikka asiassa ei ole mitään ällöttävää.

Lähde: Good Housekeeping


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.