6 yllättävää faktaa uskottomuudesta

Uskottomuutta on tutkittu paljon ja alla on siihen liittyviä, erilaisia faktoja.

Erilaisilla tutkimuksilla ja kyselyillä pyritään selvittämään, miksi ja miten ihmiset pettävät kumppaneitaan. Tutkimukset ovat syventäneet ymmärrystä aiheen suhteen, mutta osa tuloksista on ollut hieman kummallisempaa sorttia.

Alla on 6 yllättävää ja kiehtovaa faktaa uskottomuudesta koostettuna eri tutkimuksista.

1. Geenit pelissä

Binghamtonin yliopiston tutkijoiden mukaan noin puolet heistä, joilla on DRD4-geeni, ovat taipuvaisempia siveettömyyteen ja uskottomuuteen.

2. Naiset mieltävät matalan äänen omaavat miehet petollisemmaksi

Personality and Individual Differences -julkaisussa ilmestyneen tutkimuksen mukaan naiset mieltävät matalan äänen omaavat miehet todennäköisemmin pettäväksi sortiksi. Tutkijat pyysivät naisia kuuntelemaan miesten ääniä ja päättelemään, mitkä miehet olivat taipuvaisia pettämään ja kehen heistä he olivat eniten viehättyneitä pitkä- ja lyhytaikaisia suhteita ajatellen. Tuloksista ilmeni, että matalan ääneen omaavat miehet olivat naisten mielestä taipuvaisempia pettämään sekä halutumpia salasuhteeseen.

3. Pettäjien mielestä oma kumppani on salarakasta viehättävämpi

Pettämisessä ei ole kyse vain ulkonäöstä. Pettämissivusto Victoria Milanin 4 000 käyttäjälleen teettämän kyselyn mukaan suurin osa pettäjistä mielsi oman kumppaninsa salarakastaan viehättävämmäksi.

4. Naiset pettävät todennäköisemmin, jos äiti oli uskoton

Brittiläisen pettämissivusto Illicit Encountersin kyselyyn vastanneista 2 000 jäsenestä 73 prosenttia pettämisensä myöntäneistä naisista omasi äidin, joka oli myös ollut uskoton.

5. Monet nettisukupolveen kuuluvista mieltävät nettiflirttailun pettämisen muodoksi

Fusion-sivusto teki vasta kyselyn tuhannelle 18-34-vuotiaalle siitä, ovatko nettiflirttailu tai -suhteet heidän mielestään pettämistä. 82 prosenttia vastasi, että kyllä on.

6. Keskiviikko suosituin päivä pettää

Varatuille tarkoitettu deittisivusto Ashley Madisonin mukaan keskiviikko on suosituin päivä pettää. Tarkempi ajankohta sivuston mukaan on keskiviikkoisin kello 17 ja 19 välillä.

Lähde: Huffington Post


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.