5 syytä, miksi naiset tarvitsevat enemmän seksiä kuin miehet!

Yleisesti ajatellaan, että miehet tarvitsevat seksiä enemmän kuin naiset.

Vielä tänäkin päivänä se, että nainen ilmaisee seksuaalisista tarpeistaan, saattaa aiheuttaa paheksuntaa enemmän kuin se, että ilmaisijana olisi vastakkaisen sukupuolen edustaja. Naisille seksi saattaa olla monimuotoisempaa, siksi myös halun ilmaiseminen ei ole välttämättä niin suoraviivaista. Tässä on viisi pohdittua syytä sille, miksi nainen saattaa tarvita enemmän seksiä kuin mies.

1. Seksuaalinen vetovoima

Naisen keho vetää puoleensa miehiä, ehkä enemmän kuin miehen keho naisia. Onko helpompi olla houkuttelija, kuin houkuteltava?

2. Naiset pystyvät useisiin orgasmeihin

Naisilla on mahdollisuus saada useita orgasmeja pienenkin ajan sisään ja peräjälkeen. Usein miehet vaativat orgasmien väliin tauon.

3. Naiset ovat avoimempia vaihtoehdoille

Toisin kuin miehet, naiset ovat avoimempia vaihtoehdoille. Erään tutkimuksen mukaan, jossa naisille ja miehille näytettiin kahden miehen ja kahden naisen välistä seksiä, suurin osa miehistä ei kokenut lainkaan kiihottumista miesten välisestä seksistä, kun taas naiset kokivat kiihottumista molemmista, sekä kahden naisen, että kahden miehen välisestä seksistä.

4. Tyydytyksen voi viedä eri tasoille

Orgasmi saattaa tuntua monin kerroin paremmalta, kun on valmiiksi kiihottunut. Useampi nainen kaipaakin esileikkiä, jotta seksin harrastaminen voi johtaa tyydyttävämpään lopputulokseen. Mutta kun esileikki on hoidettu kunnialla, saattaa tyydytys olla moninkertainen.

5. Naisen haluavat enemmän seksiä vanhetessaan

Keski-ikäisillä naisilla on todennäköisemmin enemmän seksuaalisia haluja kuin 20-vuotiailla naisilla. Tämä voi johtua siitä, että naiset alkavat lähestyä vaihdevuosi-ikää ja pelkäävät usein, että heidän seksuaalinen halunsa vähenee ajan myötä, mutta myös siitä, että naisen seksuaalisuus voimistuu ajansaatossa ja hänen itsevarmuutensa kasvaa.

Mitä mieltä olet? Jaa tämä juttu ja keskustele ystävien kanssa!

Lue myös: 10 asiaa, jotka ovat ihmisten mielestä parempaa kuin seksi

Lähde: Times Of India


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.