Onko sinusta outoa harrastaa seksiä menkkojen aikana? Kannattaa antaa sille mahdollisuus, sillä syitä siihen löytyy monta!

Suurin osa naisista, ja varmasti moni mieskin, pitää seksin harrastamista kuukautisten aikana ällöttävänä, outona ja vähintäänkin sotkuisena.

Sotkua onkin luvassa, joten uusissa Marimekko-lakanoissa ei välttämättä kannata kuukautisten aikana muhinoida, ellei suojaa lakanoita ensin riittävällä määrällä pyyhkeitä.

On kuitenkin olemassa monia syitä, joiden vuoksi seksistä ei kannattaisi kieltäytyä kuukautisten aikana. Seuraavien syiden takia kannattaakin antaa mahdollisuus kuukautisseksille!

 1. Apua menkkakipuihin
  Moni meistä kärsii joka kuukausi kamalista menkkakivuista, joista voi olla vaikea päästä eroon. Seksin harrastaminen ja erityisesti orgasmi voivat kuitenkin rentouttaa kehoa ja siten vähentää kipuja. Kokeilunarvoinen asia!

 2. Libido hyrrää
  Monilla naisilla libido hyrrää kovaa kuukautisten aikana, ja seksihalut voivat olla kuukautisten aikaan normaalia kovemmat. Olisi sääli heittää halut hukkaan pienen sotkun vuoksi, vai mitä?

 3. Luonnollinen liukkari
  Kuukautisten aikana ylimääräistä liukuvoidetta ei tarvita, joten kannattaakin käyttää tilisuus hyväksi ja nauttia luonnollisesta liukkarista.

 4. Seksi lyhentää kuukautisia
  Seksin harrastaminen voi jopa lyhentää kuukautisiasi! Orgasmin aikaansaamat supistelut nimittäin saavat veren vuotamaan kehostasi nopeammin, mikä puolestaan lyhentää kuukautistesi kestoa.

 5. Läheisyys lisääntyy
  Jos haluatte harrastaa keskenänne seksiä kuukautisten aikana, merkitsee se sitä, että suhteellanne menee luultavimmin hyvin, ja olette keskenänne hyvin läheisiä. Kuukautisseksi lähentää teitä entisestään, mikä puolestaan lisää seksin aikaansaamaa nautintoa.

  Harrastatko sinä seksiä kuukautistesi aikana?

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Wunderweib / Kuva: Womanizer Toys, Unsplash