Vuoden alussa parasta on, että kaiken voi aloittaa alusta!

Menikö viime vuosi täysin pilalle suunnitelmien suhteen? Pandemialla oli varmasti vaikutusta yhden jos toisenkin tapaan ja tyyliin luoda omannäköistä elämää. Stressi ja huoli tulevasta varmasti vaikuttivat myös omaan hyvinvointiin ja sen huoltamiseen.

Cosmopolitan-sivusto kokosi yhteen tämän vuoden neljä kuntoilu- ja hyvinvointitrendiä, jotka ovat kasvattaneet suosiota. Saatat innostua ainakin yhdestä, tai sitten ehkä kaikista!

1. Rullaluistelu

Rullaluistelusta saattaa tulla lapsuus ja nuoruus mieleen. Sitä voi toteuttaa hyvin monella tapaa: voit luistella yksin, kaksin tai porukan kanssa. Lisäksi rullaluistellessa asun ei tarvitse olla tylsä, stailaa itsesi juuri niin kuin haluat!

2. Syö hiilihydraatteja

Keto sitä ja keto tätä! Kuulostaako tutulta? Viime vuodet ovat olleet vähähiilihydraattisen ruokavalion kulta-aikaa, ja se onkin tuonut monelle tarvittavan kohennuksen elintapoihin. On kuitenkin hyvä välillä höllätä naruja, ja nauttia myös niitä hiilihydraatteja joskus. Rehellisesti, eikö treenaaminenkin tunnu paremmalta jos tiedät saavasi nauttia sen jälkeen jotain hyvää hiilihydraattipitoista herkkua?

3. Trampoliini

Hyppimiseen ei tarvitse suurta trampoliinia, vaan pieni, olohuoneeseen mahtuva riittää kohentamaan kuntoasi valtavasti. Pomppiessa voit kuunnella lempimusiikkia tai katsoa televisiota. Kaiken lisäksi, saat kunnollisen, sykettä nostattavan treenin pienessä ajassa!

4. Pysähdy ja vapauta mieli

Varsinkin hektisen ja kiireisen elämän seassa on hyvä pysähtyä ja antaa mielen virrata vapaasti, ilman turhia vaatimuksia tai tavoitteita. Keskittyminen hetkeen alentaa stressiä, ahdistusta ja avaa tilaa luovuudelle, joka voi ratkaista pahimmat ongelmasi. Muista siis päivittäin vetää syyvään henkeä ja pysähtyä.

Jaa nämä kuntoilu- ja hyvinvointitrendit myös kavereille!

Lähde: Cosmopolitan