Tutkimus väittää: Ranskalaiset eivät maistu naisille komean miehen seurassa – naiset tyrmäävät väitteen

Tutkimuksen väite ei ole vakuuttanut naisia.

Kun olet ulkona syömässä sinua viehättävän miehen kanssa, mitä tilaat ruoaksi? Jos uutta tutkimusta on uskominen, jotain vähäkalorista.

Tanskalaisen Aarhusin yliopiston tutkijat ovat julkaisseet tutkimuksen, jonka mukaan naiset eivät halua syödä esimerkiksi ranskalaisia ollessaan hyvännäköisen miehen seurassa, vaan suosivat sen sijaan jotain, missä on vähän kaloreita, kertoo The Telegraph.

Food Quality and Preference -journalissa julkaistua tutkimusta varten tehtiin viisi koetta, joiden avulla tutkijat saivat selville, että naiset suosivat salaattia hampurilaisen sijaan, kun taas miehet tuhlailevat kalliiseen ruokaan ja juomaan parantaakseen asemiaan.

”Tutkimus paljastaan miten, miksi ja milloin ulkonäköön pohjautuva viehätys toista ihmistä kohtaan johtaa sukupuolesta riippuviin mieltymyksiin nauttia eri ruokia ja juomia”, tutkimusta tehnyt Tobias Otterbring kommentoi.

”Miehet pitävät eniten arvossaan naiskumppanin suhteen kauneutta ja terveyttä, kun taas status ja vauraus ovat etusijalla naisille miesten suhteen”, hän jatkoi.

The Telegraphin mukaan monet naiset eivät ole vakuuttuneita tutkimuksen väitteestä, että naiset eivät haluaisi syödä ranskalaisia komean miehen seurassa. Naiset ovatkin tyrmänneet väitteet sosiaalisessa mediassa, kertoen haluavansa ranskiksia jatkuvasti ja mieluummin nauttivat sekä pikaruoasta että komean miehen huomiosta.

Alta voit lukea naisten kommentteja tutkimukseen liittyen:

Mitä mieltä sinä olet tutkimuksen väitteestä? Kerro se kommenteissa!

Lähde: The Telegraph


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.