Tuhmien puhuminen saa sykkeen nousemaan ja tekee intiimistä hetkistä entistä kuumempia, mutta kaikilla tuhmilla sanoilla ei ole yhtä tehokas vaikutus.

Kun kumppani kuiskaa korvaan tai äänekkäästi huudahtaa (tyylinsä kullakin) seksin aikana jotain tuhmaa, voi tunnelma sähköistyä entisestään ja seksistä tulee entistäkin kiihkeämpää. The Dozy Owl on tutkimuksellaan selvittänyt, millaisilla tuhmilla puheilla on voimakkain vaikutus, sillä eri lauseet saavat sykkeen nousemaan tehokkaammin.

Tutkimusta varten The Dozy Owl koosti listan tuhmia puheita ja pyysi 100 pariskuntaa käyttämään älykelloa seksin aikana sekä sanomaan erilaisia tuhmia lauseita. Tulokset analysoimalla selvisi, mitkä tuhmat puheet vaikuttavat voimakkaimmin naisiin sekä miehiin.

Ennen kuin mennään itse tutkimustuloksiin, on alla The Dozy Owlin edustajan, Alexin muutama neuvo tuhmien puhumiseen.

“On hyvä aloittaa hitaasti ja rauhassa. Heti ei kannata mennä liian rivoksi. Sen pitää antaa kehittyä luonnollisesti. Aloita hempeämmistä puheista, kuten ‘Rakastan tätä’ tai ‘Tuo tuntuu hyvältä'”, hän neuvoo.

“Jotta puheesi toimivat, on avainasemassa itsevarmuus, ole vakuuttava ja varma puheissasi, koska itsevarmuus on kiihottavinta”, Alex lisää.

Toimivimmat tuhmat puheet

Jos harrastat seksiä naisen kanssa ja haluat saada hänet käymään kuumempana, on vaikuttavin sykkeen nostaja kuiskata hänen korvaansa näin: ‘Haluan saada sinut laukeamaan.’ Tutkimuksessa ilmeni, että tämän lauseen kuultuaan naisten keskiverto syke oli 121.

Toiseksi voimakkain vaikutukseltaan on ‘Tuo tuntuu niin hyvältä’ (syke keskimäärin 120) ja kolmantena on ‘Mitä ikinä teetkin, älä lopeta’ (syke keskimäärin 118). Naisten top viidestä löytyvät myös ‘Rakastan tätä, miltä maistut’ (syke 116) sekä ‘Pane minua kovemmin’ (syke 113).

Jos taas seksikumppanisi on mies ja haluat puhua hänelle tuhmia, jotka sekä saavat hänet käymään kuumempana että nostavat sykettä, on voimakkain vaikutus sillä, jos sanot näin: ‘Saat minut niin märäksi.’ Tutkimuksessa selvisi, että tämä nosti miesten sykkeen keskimäärin 128 lyöntiin minuutissa.

Toisella sijalla on ‘Pane minua kovemmin’ (syke keskimäärin 124), jota seuraa kolmantena ‘Haluan saada sinut laukeamaan’ (syke keskimäärin 121). Miesten sykettä nostattavimpien tuhmien puheiden top viidessä ovat myös ‘Tuo tuntuu niin hyvältä’ (syke 117) ja ‘Olen odottanut tätä koko päivän’ (syke 116).

Alla tutkimuksen tulokset kokonaisuudessaan.

Näiden tuhmien puheiden kuuleminen saa naisten sykkeet nousemaan parhaiten (suluissa keskimääräinen syke lyönteinä minuutissa)

 1. “Haluan saada sinut laukeamaan” (121)
 2. “Tuo tuntuu niin hyvältä” (120)
 3. “Mitä ikinä teetkin, älä lopeta” (118)
 4. “Rakastan tätä, miltä maistut” (116)
 5. “Pane minua kovemmin” (113)
 6. “Olen odottanut tätä koko päivän” (111)
 7. “Saan sinut niin märäksi” (108)
 8. “Pidätkö tästä?” (105)
 9. “Mitä haluat, että teen sinulle?” (103)
 10. “Oi luoja, minä tulen” (99)

Näiden tuhmien puheiden kuuleminen saa miesten sykkeet nousemaan parhaiten (suluissa keskimääräinen syke lyönteinä minuutissa)

 1. “Saat minut niin märäksi” (128)
 2. “Pane minua kovemmin” (124)
 3. “Haluan saada sinut laukeamaan” (121)
 4. “Tuo tuntuu niin hyvältä” (117)
 5. “Olen odottanut tätä koko päivän” (116)
 6. “Tarvitsen sinut sisääni” (114)
 7. “Mitä ikinä teetkin, älä lopeta” (112)
 8. “Haluan sormesi sisääni” (110)
 9. “Oi luoja, minä tulen” (109)
 10. “Aion saada sinut laukeamaan niin kovaa” (108)