Monet naiset haaveilevat reisien väliin jäävästä raosta…

Ikään kuin se olisi pätevä hoikkuuden, timmiyden tai kauniin vartalon merkki. Geneettisistä syistä johtuen reisivako ei kuitenkaan ole läheskään kaikkien saavutettavissa.

Totuus on, ettei rasvaa voi polttaa kohdennetusti mistään tietystä paikasta. Paras tapa polttaa rasvaa vartalosta on aerobinen liikunta yhdistettynä oikeaan ruokavalioon. Tiettyjen lihasryhmien treenaaminen toki vahvistaa lihaksia, mutta mikäli niiden päällä on rasvaa, ne eivät tule näkyviin. Ja vaikka treenaisit kuinka paljon ja söisit oikein, olemme jokainen erilaisia ja omasta mielestä ideaalia vartalonmuotoa voi olla yksinkertaisesti mahdotonta saavuttaa.

Toisille reisivako voi olla yksi treenaamisen ja laihduttamisen tavoitteista. Jumppaaminen ei kuitenkaan tuo jalkojasi kauemmaksi toisistaan. Suorana seistessä reisien väliin jäävä vako on geneettinen ominaisuus, joka toisilla vain on ja toisilla ei. Se ei ole merkki täydellisestä vartalosta, sillä eihän yhtä ainoaa täydellistä vartalomallia ole olemassa. Rakastakaamme vartaloitamme siis sellaisina kuin ne ovat.

Lähde: Marie Claire