Muodin ja kauneuden historiavideoita parodioivaa videota tähdittää suloinen welsh corgi.

Muodin ja kauneuden historia on käynyt läpi monenlaisia muutoksia sadan vuoden aikana. Näitä muutoksia on esitelty koostevideoilla, joita Nainen.comissakin on julkaistu muun muassa hääpuvuista, alusvaatteista, uimahousuista, rintaliiveistä ja kauneusihanteista.

Mashable-sivusto on tehnyt näistä historiakatsauksista omia parodioitaan. Yhden sellaisen tähtenä nähdään welsh corgi nimeltä Wally, joka videolla näyttää, miten näiden suloisten karvaturrien kauneustrendit ovat muuttuneet edellisten kymmenen vuosikymmenen aikana – käytännössä siis videolla ihastellaan minuutin ajan tätä suloista koiraa.

Mashablen parodiavideo on julkaistu jo kesällä 2016, mutta sivusto jakoi sen joulukuun puolivälissä uudelleen Twitterissä.

Mashable

@mashable
Some things never change... like how cute corgis are

”Jotkin asiat eivät koskaan muutu… kuten miten söpöjä corgit ovat”, tviitissä todettiin ja oikeassa he ovat, kuten parodiavideo osoittaa.

Aiemmin vastaavaa parodiavideo on tehty suloisesta Joy-hamsterista, joka videolla esittelee hamsterin kauneushistorian ”muutoksia”. Voit katsoa tämän parodiavideon täällä.

Lähde: Mashable