Tämä yksi ainoa piirre kertoo sinulle, onko hän hyvä sängyssä – Tätä et olisi ikinä osannut arvata

Moni luulee, että vaikkapa hyvä tanssitaito kertoo sinulle, onko toinen taitava petipuuhissa. Totuus on kutenkin aivan toinen – Ja samalla todella yllättävä! Lue, mikä tutkimuksen mukaan on paras asia paljastamaan, onko toinen todellinen makuuhuoneen maestro!

Kaikkihan me haluaisimme tietää jo etukäteen, kannattaako uuden tuttavuuden päästää makuuhuoneeseen asti. Onko joku makuuhuoneen unelma vai pikemminkin painajainen? Tutkimus kertoo meille, että tähän asiaan sinun tulisi toisessa kiinnittää huomiota, ja se paljastaa sinulle, kuinka taitava toinen todella on vällyjen välissä.


Vastaus on todella yllättävä: se, miten toinen suorittaa kotityöt, on todellinen mittari hänen seksitaidoilleen!


Uusi jenkeissä tehty tutkimus paljastaa, että 58 % haastatelluista sanoi, että kotityöt paljastavat heti, kenet kannattaa päästä vällyjesi väliin. Sama tutkimus paljasti myös, että vastaajat kiihottuivat siitä, kun kumppani teki kotitöitä.


Tutkimukseen osallistuvat naiset kokivat, että jos mies osallistuu kodinhoitoon ja ottaa vastuuta kotitöistä, hän osoittaa vastuuntuntoa, omistautumista ja anteliaisuutta myös sängyssä.


Nyt siis miehelle nopeasti tietoa eteenpäin, että kannattaa vetää säännöllisesti siivoushanskat käteen ja imuri ulos kaapista, niin makuuhuoneessakin tulee olemaan aiempaa enemmän vipinää! Sama pätee toki myös toisin päin: myös miehet pitävät kotitöiden tekemistä kuumana, ja saat lisättyä lämpöä makuuhuoneeseen myös tarttumalla itse kotitöihin aiempaa innokkaammin!

Jaa artikkeli myös ystävillesi, jotka haluavat lisää puhtia petipuuhiinsa!


Olemme aiemminkin kirjoittaneet siitä, millaiset miehet ovat hyvä sängyssä. Lue artikkeli tästä!

Lähde: The Healthy


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.