Frendien 20 vuotta vanha tunnari päivitettiin tälle vuodelle. Nyt suihkulähteessä seisoo kuusi hipsteriä ottamassa selfieitä.

Frendien katsominen on viihteen lisäksi kuin aikamatka yhdeksänkymmentäluvulle, aikaan ennen ”älyaikaa” ja selfie-tikkuja. Nerdiest:in tekemässä päivitetyssä versiossa kaikki kuusi hahmoa ovat koukussa puhelimiinsa. Tyyliltään he ovat tietenkin kunnon hipstereitä partoineen, otsatukkineen ja silmälaseineen.

Tanssimisen sijaan kaikki ovat keskittyneet näpräämään puhelimiaan ja poseeraamaan selfieitä varten. Tunnusmusiikki on remix alkuperäisestä, jonka uudet sanat kuvaavat myös osuvasti nykyaikaamme. Sanoitukset kertovat epäonnistuneesta Tinder-profiilista, mantelimaito-kahvijuoman läikyttämisestä, gluteenittoman oluen juomisesta ja akun loppumisesta.

Tunnarin päätyttyä kuvataan kuusikkoa tutussa tilanteessa, kantakahvilassaan istumassa. Kahvila on tosin vaihtunut viihtyisästä olohuonemaisesta tilasta kolkoksi, mutta tällä hetkellä erityisen viileän trendikkääksi paikaksi. Ystävykset ovat kokoontuneet suuren pöydän ympärille – mitäs muutakaan, kuin kukin omia puhelimiaan näpyttämään.

Lähde: Daily Mail