Seksihalut ovat yksilölliset, mutta tutkimuksen mukaan ihmiset ovat kuitenkin eniten seksimielellä tiettyyn aikaan päivästä.

Jos sinulla ja kumppanillasi on vaikeuksia löytää sellainen ajankohta, jolloin molemmilla tekisi mieli seksiä, ette suinkaan ole ainoat. Lovehoneyn teettämän seksikyselyn mukaan lähes kolme neljästä naisesta (70 %) on ollut sellaisen kumppanin kanssa, kenen kanssa halujen ajankohta ei ole mennyt yksiin, kertoo The Sun.

Tutkimuksen mukaan naiset ja miehet haluvat seksiä eniten eri aikoihin päivästä. Naiset ovat seksinnälkäisimpiä myöhään illalla kello 23 ja 02 välillä, kun taas miehet ovat eniten halukkaita seksiin aamulla kello 06 ja 09 välillä.

Tutkimuksessa saatiin selville myös ihanteellisin aika minuutilleen, ja naisilla se on illalla kello 23:21. Miesten ihanteellinen aika sen sijaan on aamulla kello 07:54.

”Nykyinen ajatus on se, että naisen libido on todella monimutkainen, mutta suureksi osaksi se on psykologista. Ja yleensä se ei liity juurikaan naisen kumppaniin”, tohtori Allison Hill losangelesilaisesta Good Samaritan Hospitalista kommentoi The Sunille.

”Sen sijaan kyse on enemmän siitä, miltä naisesta tuntuu hänen itsensä sekä seksuaalisuutensa suhteen”, hän lisäsi.

Kerroimme aiemmin, miksi naiset ovat enemmän seksituulella illalla ja miehet aamulla. Kerroimme myös, mikä on paras ajankohta päivästä seksin harrastamiseen sekä 14 syytä, miksi aamuseksi on parasta.

Lähde: The Sun