Paras aika ei ole kuitenkaan kovin käytännöllinen, sillä monet ovat tähän aikaan vielä töissä.

Monet parit harrastavat seksiä illalla tai aamulla, mutta kumpikaan näistä ei ole paras ajankohta intiimeille puuhille. Sen sijaan paras aika on iltapäivällä, kun monet ovat vielä töissä tai opiskelujen parissa – kello 15.

Daily Mailin mukaan kello 15 aikaan sekä miehet että naiset ovat eniten sopusoinnussa toistensa halujen kanssa. Iltapäivällä naisten kortisolitasot ovat korkeat, mikä auttaa olemaan valpas ja naiset ovat energisimmillään, kun taas miehillä estrogeenitasot ovat koholla, joten he ovat enemmän emotionaalisesti läsnä seksin aikana.

Hormoniasiantuntija Alisa Vittin mukaan kello 15 on täydellinen kompromissi kummankin sukupuolen tyydytystä ajatellen, koska miehet antavat naisille heidän kaipaamaa emotionaalista tukea ja saavat itse paljon nautintoa.

Vittin mukaan pelkästään miehiä ajatellen paras ajankohta seksille on aamulla, kun miesten testosteronitasot nousevat huippuunsa.

”Varhain aamulla tai aamun puolivälissä miehiä kiinnostaa enemmän tehdä aloite seksiin ja he pystyvät parempaan seksuaaliseen vasteeseen”, Vitti kommentoi Daily Mailille.

Myöhään iltapäivällä on kuitenkin toinen hyvä ajankohta miehille harrastaa seksiä, kun testosteronitasojen laskiessa estrogeenitasot nousevat.

”Tämä yhdistelmä tekee miehistä enemmän emotionaalisesti läsnäolevia seksin aikana ja he keskittyvät paremmin naisen tarpeisiin ja tyydytykseen”, asiantuntija kertoi.

Vittin mukaan paras aika kuukaudesta seksin harrastamiselle on noin kymmenen päivää ovulaation jälkeen, kun naisten estrogeeni- ja testosteronitasot nousevat ja saavat himot valloilleen.

”Paras aika naisille on kierron missä tahansa vaiheessa on kuitenkin keskipäivästä myöhään iltapäivällä”, Vitti sanoi.

Todella tyydyttävän seksielämän salaisuus on Vittin mukaan se, että osapuolet keksivät, miten saada viettinsä yksiin ja asiantuntijan laskelmien mukaan paras kompromissi ajankohta on juurikin kello 15.

Lähde: Daily Mail


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia