Jotkut saattavat ajatella, että miehillä ei ole tunteita tai he eivät halua kertoa niistä eivätkä kuunnella muiden tunteista.

He ovat tietysti väärässä ja syynä voi olla se, että he ovat itse naisia eivätkä välttämättä ymmärrä miesten tunteista tarpeeksi. Jos olet nainen, lue tästä alta, mitä sinun tulisi tietää miesten tunteista.

Niistä ovat kertoneet miehet itse, jotka ovat kokeneet, että naiset eivät ymmärrä tarpeeksi heidän kokemistaan tunteista.

Nämä naisten tulisi tietää miesten tunteista:

Monet miehet eivät toimi tunteiden suhteen samalla tavalla kuin naiset. Se on totta, että monien miesten on vaikeampaa käsitellä tunteita, kuin naisten.

Mies voi tuntea painetta siitä, että hänen täytyisi auttaa korjaamaan naisen kokemia tunteita. Naisen ei tulisi pettyä, jos mies ei auta häntä emotionaalisissa tarpeissa. Hän voi silti olla hyvä ja huolehtivainen kumppani, joka kuuntelee ja tukee naistaan.

Mies haluaa usein, että nainen ottaa ohjat, kun on kyse positiivisesta viestinnästä. Nainenhan on yleensä miestä parempi tuntemaan ja jakamaan niitä.

Jotta suhde toimisi, pitäisi naisen tietää miesten tunteista ainakin nämä juuri mainitut asiat.

Lähde: Your Tango

LUE MYÖS