Onko joku mies sanonut sinulle joskus, että ei ole varma vielä haluaako olla kanssasi vakavassa suhteessa?

Tuollaisen kuuleminen ei tunnu mukavalta, varsinkin jos miestä on tapaillut jo pidemmän aikaa ja olisi itse jo valmis siirtymään suhteen vakavampaan vaiheeseen. On kuitenkin eräs taikasana, joka miehen on kuultava naiselta ennen kuin hän on valmis sitoutumaan.

Tuota taikasanaa voi käyttää monissa eri tilanteissa, mutta se toimii erittäin hyvin siinä vaiheessa, kun haluat suhteesta vakavamman. Tuo taikasana on ”Ymmärrän”. Kun sanot sen miehelle, hän tietää, että ymmärrät häntä. Vaikka et olisi hänen kanssaan samaa mieltä, tuota sanaa käyttämällä kerrot hänelle sen, että hänellä on oikeus omiin mielipiteisiinsä ja tunteisiinsa.

Jos mies kertoo tuon sanan kuulemisen jälkeen, että haluaa silti jatkaa tapailua, vaikka vakava suhde ei vielä kiinnosta, sano taas kerran, että ymmärrät. Hän voi olla ymmällään, että miksi sanoit niin. Sinä tiedät, että et pidä hänen ideastaan, mutta tässä kohdassa paras sana sanoa on, että ”Ymmärrän”. Hän joutuu miettimään sitä, kun lähtee luotasi pois.

Miehet ikävöivät naista, kun nainen ei ole paikalla. Ehkä taikasanasi alkaa toimimaan tässä vaiheessa ja hän huomaa haluavansa olla kanssasi vakavammalla tavalla.

Älä vain ole itse se, joka ottaa tässä vaiheessa yhteyttä. Anna hänen tehdä se. Jos et kuule hänestä, hän ei ole sinulle oikea kumppani.

Lähde: Your Tango