Putous jatkuu Allstars-kattauksella – uudella kaudella kerätään varoja kotimaan lapsiperheille

Uusia jaksoja tulee yhteensä neljä, joista jokaisessa nähdään oma, ainutlaatuinen esiintyjäkokoonpano.

Suosittu Putous jatkuu lauantai-iltana 19. syyskuuta MTV3-kanavalla ennennäkemättömällä tavalla, kun aiempien kausien suosikkinäyttelijät kokoontuvat yhteen Putous Allstarsissa. Allstars-kaudella on mukana näyttelijöitä Putouksen kaikilta 12 tuotantokaudelta.

Uusia jaksoja on luvassa yhteensä neljä ja niissä on jokaisessa oma, viikoittain vaihtuva esiintyjäkokoonpano. 1,5 tuntia kestävissä livelähetyksissä nähdään sekä Putous-historian parhaita paloja että uusia unohtumattomia yllätyksiä.

Aiemmilta kausilta tutut näyttelijät pääsevät verestämään muistojaan Putous-klassikoiden, kuten Tulikokeen, Näytönpaikan ja Viikkokatsauksen parissa. Lisäksi tiedossa on myös näyttelijöiden rakastetuimpien sketsihahmojen paluu Putous-estradille.

Putouksen Allstars-kaudella ovat mukana Riku Nieminen, Jenni Kokander, Joonas NordmanKiti KokkonenChristoffer Strandberg, Jussi Vatanen, Iina Kuustonen, Minka Kuustonen, Mikko Penttilä, Ernest Lawson, Mari Perankoski, Timo Lavikainen, Pilvi Hämäläinen sekä Mikko Töyssy. Nieminen myös ohjaa Allstas-kauden ja sen pääkäsikirjoittajana toimii myös viimeisimmällä Putous-kaudella käsikirjoittajana toiminut Pietari Vihula.

Tukea koronakriisin kurittamille perheille

Putous Allstars -erikoiskaudella tehdään myös hyvää. Kauden aikana kerätään varoja yhteistyössä Pelastakaa Lasten kanssa tukemaan kotimaan lapsiperheitä, joiden ahdinkoa koronakriisi on lisännyt.

”Yhä useampi lapsi on vaarassa syrjäytyä koronakriisin seurauksena, mistä kannamme suurta huolta. On ainutlaatuista ja tärkeää päästä yhdessä Allstars-näyttelijöiden kanssa keräämään varoja heikoimmassa asemassa olevien lasten auttamiseksi kotimaassa. Odotamme innolla uutta Putous Allstars -kautta alkavaksi”, Pelastakaa Lapset ry:n pääsihteeri Hanna MarkkulaKivisilta sanoo.

Putous-näyttelijät kokevat Putous Allstars –kaudella tehtävän hyväntekeväisyys-yhteistyön tärkeäksi ja motivoivaksi.

”Lähdin mukaan Putous Allstarsiin, koska tämä on hyväntekeväisyyskausi. Kaikki ohjelman lahjoitustuotot menevät Pelastakaa Lapset ry:n kautta vähävaraisille lapsiperheille Suomessa. Koronakriisin seuraukset iskevät pahiten heikoimmassa asemassa oleviin lapsiin. Tuntuu tärkeältä voida tehdä edes jotain maailman lasten auttamiseksi. Vaikka toki tekohampaat suussa sekoileminen telkkarissa on myös tärkeää työtä”, Allstars-kauteen osallistuva Iina Kuustonen kertoo.

Yhä useampi lapsi vaarassa syrjäytyä

Pelastakaa Lasten mukaan Suomessa on yli 110 000 lasta, jotka elävät vähävaraisissa perheissä. Koronan takia yhä useampi lapsi on vaarassa syrjäytyä Suomessa.

Korona-aika on aiheuttanut taloudellista ahdinkoa lapsiperheissä, minkä lisäksi se on lisännyt huolta lapsissa ja nuorissa. Esimerkiksi Lapsen ääni 2020 -kyselyn mukaan useampi kuin joka neljäs (27 %) kyselyyn vastannut lapsi koki henkisen hyvinvointinsa poikkeustilanteen vuoksi erittäin tai melko huonoksi – vähävaraisten perheiden lapsista näin koki peräti 43 prosenttia.

”Vähävaraisessa perheessä asuva lapsi saattaa joutua huolehtimaan liikaa sellaisista asioista, joiden ei tulisi olla lapsen harteilla: mistä perheelle rahaa ruokaan, miten vanhempi jaksaa tai miten läheiseni pysyisivät terveinä”, Pelastakaa Lapset ry:n asiantuntija Aino Sarkia sanoo.

”Myös nuorten tulevaisuus voi olla kiinni siitä, että ei ole varaa käydä esimerkiksi toisen asteen koulutusta. Erityisesti vähävaraiset perheet ja lapset ovat nyt akuutin avun tarpeessa”, Sarkia muistuttaa.

Putous Allstars -kausi on nähtävissä MTV3:lla 19.9.-10.10. lauantai-iltaisin kello 19:30. Lahjoituksia kotimaan lasten auttamiseksi voi tehdä livelähetysten aikana tai koko kauden ajan verkossa: www.pelastakaalapset.fi/putous.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.