Onko pieraiseminen orgasmin aikana normaalia? Näin vastaa seksiasiantuntija

Seksiasiantuntija paljasti vastauksen yhteen yleisimmistä kysymyksistä, joita hän saa kuulla.

Piereskely on täysin normaalia, mutta etenkin naisia se voi kuitenkin nolottaa – esimerkiksi uudessa parisuhteessa piereskely avoimesti alkaa yleisimmin sitten, kun suhteessa on oltu 2-6 kuukautta. Joskus rupsuja voi päästä myös seksin ja jopa orgasmien aikana, mikä on saanut naiset pohtimaan, onko se normaalia.

Seksiasiantuntija Tracey Cox vastasi Daily Mailin sivuilla seksiin ja seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin, joita ihmiset eniten esittävät hänelle anonyymisti, netissä tai sähköpostin kautta, ja kertoi samalla vastauksen siihen, onko pieraiseminen orgasmin aikana normaalia.

”Valitettavasti, kyllä”, Cox aloittaa vastauksensa.

”Jos yhdyntä on menossa ja mies on päälläsi, työntymisen liike ja/tai hänen oleminen vatsasi päällä voi pakottaa ilmaa ulos. Penis myös hieroutuu peräaukkoa vasten emättimen seinän läpi”, hän jatkaa.

”Kliimaksin aikana sukuelinten alueen lihakset, sulkijalihas mukana luettuna, rentoutuvat ja päästää kaasut ulos”, Cox kertoo.

”Sitä sattuu eikä siinä ole mitään hävettävää. Seksin on tarkoitus olla äänekästä, hikistä ja haisevaa”, asiantuntija lohduttaa.

Voit lukea Coxin vastauksia muihin seksiin liittyviin kysymyksiin täällä.

Lähde: Daily Mail


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.