Vaikka Suomessa ei ole suuria pyörremyrskyjä, kuten tornadoita, jonkinlaisia kovia myrskytuulia täällä silti esiintyy.

Tiedät kuitenkin sen, kuinka tuhoisaa jälkeä pyörremyrskyt saavat aikaan, joten ehkä ne ovat tulleet joskus uniisikin. Näin on käynyt monille. Sen voi tulkita monella eri tavalla, jotka esitellään tässä alla. Jos haluat saada selville, miksi sinä olet nähnyt tuollaisia unia, voit katsoa näistä vaihtoehdoista mikä voisi olla kohdallasi syynä.  

Viisi syytä siihen miksi unissasi on esiintynyt pyörremyrskyjä

1. Saatat tarvita elämääsi muutoksia

Koska pyörremyrsky tuhoaa kaiken, unessa nähtynä se voi tarkoittaa sitä, että sinun pitäisi elämääsi tehdä jotain muutoksia. Saatat joutua sen myötä mukavuusalueesi ulkopuolelle.

2. Olet stressaantunut, koska sinun pitäisi tehdä tärkeä päätös

Myrskyn aiheuttama tuho voi liittyä myös päätöksentekoon, joka ei ole helppo. Ehkä sinun pitäisi päättää, että muutatko johonkin toiseen kaupunkiin? Jos myrsky tuhoaa unessa tuon toisen kaupungin, voi se olla merkki, että sinne et halua muuttaa.

3. Elämässäsi on jotain, jota et saa hallintaan

Oletko tunteiden pyörteessä? Saatat olla tilanteessa, josta et meinaa päästä irti. Sinun pitäisi saada elämässäsi jokin asia hallintaan, jonka jälkeen et näkisi unia pyörremyrskyistä.

4. Sinua ahdistaa jokin

Unet pyörremyrskyistä tarkoittavat usein sitä, että on huolta, ahdistusta ja stressiä tai sitä, että tuntee olonsa ylikuormitetuksi ja hallitsemattomaksi.

5. Sinun pitäisi saada elämäsi tasapainoon

Pyörremyrsky edustaa maan ja ilman välistä yhteyttä. Ehkä ne eivät ole tasapainossa tai siis että sinun elämäsi pitäisi saada tasapainoon.

Lähde: Bustle