Ole enemmän läsnä parisuhteessasi – lue viisi vinkkiä, miten onnistut

Nämä tavat auttavat siinä, ettei kumppani tunne jäävänsä vaille huomiota tai oleta sinun olevan muissa maailmoissa.

Toisinaan on vaikea välttyä siltä, että ajatukset lähtevät harhailemaan kaikkeen epäolennaiseen, kun jutustelee oman rakkaansa kanssa häntä kiinnostavasta asiasta; hän kertoo sinulle jotain samalla, kun itse alat yhtäkkiä miettiä viikon ruokalistaa tai lempiohjelmasi tuoreinta jaksoa.

Pure Wow’n mukaan tällainen voi saada kumppanin tuntemaan olonsa aliarvostetuksi, hän voi kokea jäävänsä vaille huomiota ja mikä tärkeintä, hänestä voi tuntua, ettet ole todella läsnä.

Onneksi tähän on erilaisia apukeinoja. Pure Wow listasi viisi tapaa, miten voit varmistaa olevasi enemmän läsnä parisuhteessasi – lue vinkit alta.

Toista se, mitä hän sanoo

Erilaiset äännähdykset kuittauksena toisen kertomiin asioihin voivat antaa sen käsityksen, että kuuntelet rakastasi, mutta usein niillä vain peitellään sitä, että ajatukset ovat todella toisaalla. Pidä itsesi kiinni hetkessä ja keskittyneenä kumppanisi sanomisiin toistamalla hänen kertomia tärkeitä asioita. Pure Wow antoi tästä kaksi esimerkkiä: ”Ymmärrän, että haluat viettää joulun isäsi luona ja katson, mitä voin tehdä, että pääsen töistä niin, että se onnistuu.” tai ”On niin hassua, että kisu jahtasi sukkaa puoli tuntia.”

Jätä puhelin pois (joskus)

Tarkoitus ei missään nimessä ole olla ilman puhelinta jatkuvasti, kun on kumppaninsa seurassa. On kuitenkin hyvä idea koettaa määrätä ajankohtia tai paikkoja, jolloin sosiaalisen median selaaminen ei ole sallittua, vaan sen ajan käyttää keskittyen seurassa olevaan omaan kumppaniin. Esimerkiksi ruokapöytä ja makuuhuone ovat hyviä paikkoja, joissa tätä toteuttaa.

Tee treffi-illoista maltillisemmat

Kun on viimein saanut vapaaillan ja pääsee viettämään aikaa kaksin oman kumppanin kanssa, on houkuttelevaa mahduttaa yhteen iltaan paljon erilaisia aktiviteetteja: ulos syömään, elokuviin, olusille, ystävien juhliin ynnä muuta. Jos kuitenkin treffi-illan ”buukkaa” täyteen tekemistä, on siitä vaikea nauttia, kun koettaa pitää aikatauluista kiinni. Siksi on parempi valita yksi tai kaksi aktiviteettia treffi-iltaan, jotta jää aikaa myös vain hengailla kaksin ilman stressiä siitä, milloin pitäisi siirtyä paikasta A paikkaan B tekemään asiaa X.

Unohda mykkäkouluilu

Pure Wow’n mukaan kun pidät yllä mykkäkoulua kumppanillesi, olipa syynä sitten jokin kotiaskareisiin liittyvä asia tai suurempi riita, poistat mahdollisuuden selvittää asiat. Pohjimmiltaan mykkäkoululla kerrot, että asia ei ole niin tärkeä, että siitä pitäisi puhua. Sen sijaan unohda mykkäkoulu ja puhu asioista – mielelään kunnioittavalla ja hillityllä tavalla. Ja jos välillä tuntuu, että täytyy saada hengähtää ja kerätä ajatuksia, sopikaa aika, jolloin asiaan palataan.

Etäisyyttä digitaalisesti

Häneltä tulee viesti: ”Kauhea ruuhka, olen ollut täällä vaikka kuinka pitkään jumissa.” Tai itse viestität: ”Olipa mainio tapaaminen pomon kanssa! Taidan saada sen haluamani työhomman!” Ja kotona ei sitten olekaan oikein mitään puhuttavaa. Pure Wow’n mukaan kannattaa vastustaa halua olla yhteyksissä liian paljon pitkin päivää, jotta päivän tapahtumista jää kerrottavaa kotiinkin, kun olette todella yhdessä.

Lähde: Pure Wow


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.