Veljesten huoneessa heidän touhujaan seuraava monitori tallensi videolle paon pinnasängystä.

Amy Werdekkeria odotti eräänä aamuna yllätys, kun hän meni poikiensa huoneeseen: 4-vuotias Flynn ja 22 kuukauden ikäinen Arthur eivät olleetkan sängyissään, vaan tanssimassa lattialla. Isompi pojista osaa nousta sängystään itse, mutta Arthur nukkuu vielä pinnasängyssä.

Mysteeri olikin, miten Arthur on päässyt pois sängystään. Metron mukaan äiti kysyi Flynniltä, mitä oli tapahtunut, mutta poika väitti nukkuneensa eikä tiennyt asiasta mitään.

Totuus valkeni, kun äiti tarkisti poikien huoneessa olevan monitorin kameran tallentaman videon. Hän ei voinut olla nauramatta, kun video näytti, miten Flynn ei ollutkaan nukkunut, vaan auttoi pikkuveljensä pakoon pinnasängystä.

”Molemmat pojat olivat varsin tyytyväisiä itseensä pienen pakonsa myötä ja leikkivät, tanssivat ja lauloivat huoneessaan, kun tulin valmistelemaan heitä päivää varten”, äiti kertoi Metrolle.

”Kun kysyin, mitä oli tapahtunut, Flynn kielsi kaiken ja sanoi nukkuneensa, joten hän ei nähnyt mitään”, hän jatkoi.

Äidin mukaan Flynniltä koetettiin kysyä vielä myöhemmin, mitä aamulla oli oikein tapahtunut, mutta hän jatkoi tietämätöntä linjaansa.

”Kun näytimme hänelle monitorin kuvaaman videon, hän purskahti nauruun ja sanoi ’kaikki hyvin äiti, ei häntä sattunut, koska laitoin paljon peittoja ja nalleja lattialle!’ Halusin vain leikkiä hänen kanssaan”, Flynn oli selitellyt tekoaan.

Voit katsoa alla olevalta videolta, miten ovela nelivuotias auttoi pikkuveljensä pakoon sängystään. Voit seurata perheen elämää lisää heidän blogistaan, Facebook-sivultaan tai Instagramista.

https://www.facebook.com/lifewiththewerdekkers/videos/vb.393417888195607/446333809362945/?type=3&theater

Lähde: Metro