Nämä asennot ja muut kokeilut eivät todennäköisesti ole niin nautinnollisia kuin alkuun olisi kuvitellut.

Mimmileffoista, pornosta ja kokeilunhaluisilta ystäviltä voi kuulla erilaisia vinkkejä seksiasennoista, joita itsekin tekee mieli kokeilla. Kaikki ne eivät kuitenkaan ole käytännössä yhtä hyviä ideoita kuin miltä ne vielä ideatasolla ollessaan vaikuttavat. Jos joskus kokeilet jotain näistä, sinua on ainakin varoitettu, etteivät ne ehkä olekaan niin jänniä oikeasti.

Nämä seksileikit eivät ole loppupeleissä hyviä ideoita:

1. Seksi pesukoneen päällä

Tarkoitus on saada tärisevästä koneesta lisäfiilistä samalla, kun kumppani työntyy sisääsi. Tämä kuitenkin johtaa lopulta siihen, että takapuolesi puutuu ja hikoaa ja kumppani joutuu varvistelemaan, että löytää oikean kulman tulla sisääsi, koska pesukone ei ole oikean korkuinen.

2. Kermavaahtoa kaikkialla

Useat naiset ovat vähintään leikitelleet ajatuksella kermavaahtobikineisstä. Tämä kokeilu voi alkaa seksikkäästi, mutta päättyy lopulta tahmaisena ja sotkuisena. Kermavaahtoa pääsee myös turhan lähelle ”privaattipaikkojasi” ja voit varautua siihen, että joudut pian hoitamaan hiivatulehdusta.

3. Seksiä rannalla

Rannalla ollessa hiekkaa tuntuu olevan aina joka paikassa. Ja tämä on jo ennen kuin on koettanut harrastaa seksiä pyyhkeen päällä hiekalla.

4. Intiimihetket baarin vessassa

Tämä voi ajatuksen tasolla olla kiehtova ja kiihottavakin idea. Baarien vessat ovat kuitenkin usein täynnä ihmisiä ja likaisia. Tämän onnistumista varten ilman, että kosket mihinkään epämiellyttävään, täytyisi olla melkoinen akrobaatti. Sänky voi siis olla huomattavasti parempi idea.

5. Suihkuseksi

Tämä voi alkaa lupaavasti, mutta muuttua nopeasti kömpelöksi. Ensinnäkin, suihkun vesi hävittää luonnolliset liukasteet. Sen lisäksi toiselle osapuolelle voi tulla kylmä, jos ei pääse valuvan veden alle. Asennon löytäminenkin voi olla hankalaa, kun seinät ovat liukkaat – ja usein kylmät ihoa vasten.

6. Surffilautailu

Tässä asennossa tehdään käänteinen lehmityttö kylpyammeessa. Kylvyssä touhuaminen nostaa virtsatieinfektion riskiä. Tässäkin, kuten suihkuseksissä, luonnolliset liukasteet katoavat. Tähän kun vielä lisätään joka paikkaan loiskuva vesi, kannattaa harkita, pitäisikö jättää kylpyammetouhut väliin.

Lähde: Women’s Health