Psykologi avasi yleisimpien unien tarkoituksia.

Luultavasti jokainen on joskus herättyään pohtinut, mitä yön aikana näkemänsä uni tarkoittaa. Psykologi Ian Wallace on yli 30 vuoden aikana tehnyt tulkintoja yli 150 000 unesta.

Wallace kertoi Business Insiderille, mitkä ovat yleisimpiä ihmisten näkemiä unia ja mitä ne tarkoittavat. Lue alta Wallacen selvitykset.

Auto lähtee hallinnasta

Auto edustaa Wallacen mukaan kykyä edetä johdonmukaisesti kohti tiettyä tavoitetta, joten hereillä ollesa saatat kokea, että tiesi menestykseen ei ole omassa hallinnassasi. Sen sijaan, että koettaisit hallita tilannetta, Wallace suosittelee ottamaan rennommin ja antamaan omien vaistojen ohjata sinut parhaalle tielle.

Lentäminen

Lentäminen viittaa siihen, että olet päästänyt irti olosuhteista, jotka ovat painaneet mieltäsi hereillä ollessa. Wallace kertoi Business Insiderille, että vaikka saatat mieltää vapauttavan tunteen tuuriksi tai sattumaksi, yleensä se johtuu siitä, että olet tehnyt ison päätöksen tai päässyt yli raskaan vastuun rajoitteista.

Alasti julkisella paikalla

Jos olet unessa alasti julkisella paikalla, viittaa se Wallacen mukaan siihen, että elämässäsi on tilanne, joka saa sinut tuntemaan olosi haavoittuvaksi ja paljaaksi.

Et löydä vessaa

Vessat liittyvät ihmisille olennaiseen tarpeeseen. Jos unessa et löydä vessaa, kertoo se siitä, että sinulla on hereillä ollessasi vaikeuksia ilmaista selvästi omia tarpeitasi. Wallace suosittelee käyttämään enemmän aikaa omista tarpeista huolehtimiseen kuin muiden.

Hampaat irtoavat

Hampaat ovat symboli sille, kuinka voimakkaaksi tunnet itsesi ja kuinka itsevarma olet. Hampaiden irtoaminen unessa johtuu Wallacen mukaan siitä, että jokin tilanne elämässäsi murentaa itsevarmuuttasi. Wallace kehottaa käymään faktoja läpi ja ottamaan haastavan tilanteen haasteena vastaan.

Käyttämättömän huoneen löytäminen

Talon huoneet kuvastavat Wallacen mukaan luonteesi erilaisia piirteitä. Käyttämättömän huoneen löytäminen unessa viittaa, että olet löytämässä taidon, jota et aiemmin tiennyt omaavasi. Mitä enemmän käytät aikaa uinuvien taitojesi tutkimiseen, sitä todennäköisemmin uudet ovet avautuvat sinulle elämässäsi.

Lähde: Business Insider