Nämä ovat porrastreenin hyödyt

Portaiden juokseminen ylös ja alas on erityisen tehokas treenimuoto.

Nykyisin on tarjolla paljon erilaisia liikuntamuotoja, joita voi tehdä ilmaiseksi. Porrastreeni on yksi näistä, ja se vahvistaa lihaksiasi ja koko kehoasi.

Parhaan lopputuloksen saat, kun kuntoilet kapeilla portailla. Muista aloittaa treenaaminen hiljakseltaan, jotta lihaksesi lämpenevät, ja varaa tai osta urheilua varten myös kunnolliset, tukevat tossut, jotta saat riittävän tuen nivelillesi.

Näistä syistä sinun tulisi tehdä porrastreeniä:

1. Painonhallinta

Porrastreeni on keskikova tai kova treeni kropallesi, jonka aikana kulutat paljon kaloreita. Parhaat tulokset saat, kun juokset portaita kovalla nopeudella intervalleissa. Tämä kiihdyttää aineenvaihduntaasi, mikä tarkoittaa sitä, että poltat enemmän kaloreita.

2. Sydämen toiminta

Porrastreeni suojaa sydäntäsi ja auttaa torjumaan sairauksia. Se parantaa keuhkojesi ja sydämesi toimintaa; korkea verenpaine laskee, veren kolesteroliarvot paranevat ja todennäköisyytesi sairastua kakkostyypin diabetekseen vähenee.

3. Lihaksien kehittyminen

Porrastreeni muokkaa peppuasi ja kehittää reisiäsi. Kehitystä tapahtuu myös jalkapöydän ja nilkan alueella. Lisäksi treenauksessa vahvistuvat niskalihaksesi ja lihakset selkärangan ja alaselän alueella. Näin saat kokonaisvaltaisen lihastreenin.

4. Missä vain ja milloin vain

Monet kuntosalilaitteet yrittävät matkia porrastreeniä. Portaiden juoksemiseen et kuitenkaan tarvitse kuntosalikorttia etkä laitteita, koska portaita löytyy joka paikasta. Kävele esimerkiksi portaat hissillä kulkemisen sijaan ja treenaa mäkisillä alueilla, joista löytyy portaita.

Lähde: Livestrong


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.