Seuraavat merkit kertovat ikävä kyllä, et kumppanisi on sitoutumiskammoinen, tai ei ole valmis sitoutumaan sinuun.

Pitkään suhteeseen sitoutuminen herättää paljon eri kysymyksiä, jotka vaativat vastauksen. Olenko tarpeeksi kiinnostunut? Onko hän tarpeeksi kiinnostunut minusta? Onko hän emotionaalisesti saavutettavissa? Yksi kaikkein tärkeimmistä kysymyksistä on seuraava: onko toinen osapuoli halukas ja valmis sitoutumaan?

Jokainen meistä reagoi sitoutumiseen yksilöllisesti. Joku saattaa olla valmis sitoutumaan muutaman viikon tapailun jälkeen, kun jollakulla saattaa kestää vuosia, että hän kokee olevansa valmis kunnolla sitoutumaan kumppaniinsa.

On kuitenkin hyvä osata lukea merkkejä, joiden perusteella tiedät, onko toinen valmis ja halukas sitoutumaan sinuun, sillä et varmaan halua tuhlata aikaasi ihmisen kanssa, joka ei ole valmis sitoutumaan.

Seuraavista merkeistä tiedät, että toinen ei todellakaan ole valmis sitoutumaan.

 1. Hän sanoo, että sinä olet liian hyvä hänelle, eikä hän ansaitse sinua.

 2. Hän ei halua tehdä kanssasi suunnitelmia tai lyödä mitään lukkoon, koska ei tiedä, haluaako olla kanssasi vielä viikon tai kuukauden päästä.

 3. Hän on välillä kylmä ja välillä kuuma. Välillä hän haluaa viettää kanssasi aikaa ja kertoa itsestään paljon, ja välillä hänellä ei ole sinulle lainkaan aikaa, ja hän käyttäytyy etäisen viileästi.

 4. Sinusta tuntuu hyvältä, kun olette yhdessä, mutta huonolta, kun olette erillänne. Treffeillä teillä on hauskaa, mutta treffien välillä olet huolissasi, koska sinusta tuntuu, ettet ole hänelle tarpeeksi tärkeä, sillä hän ei tunnu koskaan asettavan sinua etusijalle suunnitelmissaan.

 5. Hän sanoo haluavansa löytää itsensä ja oppia tuntemaan, kuka todella on. Jos hän sanoo näin, hän ei todennäköisesti ole valmis sitoutumaan.

 6. Hän haluaa aina viettää treffinne bileissä tai isossa seurueessa, eikä sinun kanssasi kahden.

  Jos edelliset merkit kuulostivat tutulta, ei tapailemasi tyyppi todennäköisesti ole halukas tai valmis sitoutumaan sinuun. Tässä kohtaa sinun kannattaakin luopua tyypistä, jotta voit tavata jonkun, joka on valmis sitoutuneeseen suhteeseen.

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Best Life