Näiden merkkien avulla voit päätellä jo etukäteen, että mies tietää mitä tekee makuuhuoneen puolella.

Olet ehkä kuullut seuraavan sanonnan seksiin liittyen: Seksi on kuin pizzaa, sillä vaikka se olisi huonoa, on se silti hyvää.

Ikävä kyllä etukäteen on usein hyvin vaikeaa päätellä, onko mies oikeasti hyvä sängyssä, vai lukeutuuko hän niihin kertoihin, jotka olisimme mieluummin jättäneet väliin. Eikö olisikin hienoa pystyä päättelemään miehen taidot jo etukäteen?

Seksiasiantuntija Annabelle Knight kuitenkin kertoo, että on olemassa useita merkkejä, joiden perusteella pystyt päättelemään, onko mies hyvä vai huono makuukamarin puolella.

Seuraavat merkit paljastavat sinulle, että mies on todennäköisesti loistava sängyssä, ja hän on ehdottomasti testaamisen arvoinen!

 1. Hyvä keskustelija
  Haluaako mies tietää, kuinka päiväsi sujui ja mitä sinulle kuuluu ihan oikeasti? Jos mies on aidosti kiinnostunut sinusta ja voinnistasi, ja haluaa ymmärtää sinua paremmin, tämä on osoitus siitä, että hän todennäköisesti haluaa yhtä lailla ymmärtää sinua sängyssä ja oppia, mikä sinut sytyttää.

 2. Katsekontakti
  Ottaako mies sinuun katsekontaktin, ja katsoo sinua pitkään silmiin? Tämä on merkki siitä, että mies todennäköisesti on loistava sängyssä! Katsekontaktin hakeminen nimittäin osoittaa, ettei mies pelkää läheisyyttä, ja tämä toki vaikuttaa positiivisesti myös seksiin. Lisäksi katsekontakti myös lisää seksuaalista halukkuutta ja kiihotusta.

 3. Tarkkaile käsiä
  Onko hän taitava käsistään? Soittaako hän esimerkiksi näppärästi kitaraa, rakentaa hyllyn kädenkäänteessä ja vatkaa kokoon herkullisen kastikkeen hetkessä? Jos mies on kätevä käsistään sängyn ulkopuolella, on hän todennäköisesti sitä myös sängyssä.

 4. Huumorintaju
  Jos miehellä on hyvä huumorintaju, ennustaa se hyvää myös makuuhuoneen kannalta. Etenkin jos mies osaa nauraa itselleen ja mahdollisille kommelluksille makuuhuoneessa, on se ehdottomasti hyvä merkki seksin suhteen, sillä sängyssä pitää olla hauskaa!

 5. Pussailija
  Onko mies hyvä suutelija? Onnittelut! Hän on siinä tapauksessa luultavimmin myös erinomainen sängyssä! Jos hän saa pussailulla polvesi heikoksi, tekee hän todennäköisesti saman myös makuuhuoneessa!

  Ota mies tarkkailuun treffeillänne ja laske, montako merkkiä bongaat!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: The Sun / Kuva: We-Vibe Toys, Unsplash