Näitä asioita miehet inhoavat sängyssä – varo tekemästä seuraavaa 5 asiaa

Oletko sinä tehnyt seuraavat mokat?

Meillä kaikilla on asioita, mistä pidämme sängyssä ja mistä emme. Seuraavat kohdat ovat asioita, joita miehet eivät voi sängyssä sietää. Nyt kannattaa lukea juttu tarkkaan!

 1. Hampaat ja suuseksi
  Tämän pitäisi olla kaikille itsestäänselvyys, mutta kerrataan varmuuden vuoksi vielä: älä missään, missään nimessä kalauta hampaitasi miehen penikseen antaessasi hänelle suuseksiä. Vaikka kontakti olisi mielestäsi pieni, mies kyllä tuntee sen ja kipu voi olla todella voimakas! Jos teet tämän mokan useammin kuin kerran, saatat traumatisoida miehen, eikä hän tule enää haluamaan suuseksiä sinulta. Tämä moka todella pilaa tunnelman sängyssä!

 2. Likaiset alusvaatteet
  Seksikkäät alusvaatteet ovat miehille iso plussa petipuuhissa. Kenties ehkä vielä tärkeämpää on kuitenkin, että alusvaatteet ovat puhtaat. Mikään ei pilaa tunnelmaa sängyssä niin kuin pahalta tuoksahtavat pikkarit. Varmista siis, että olet vaihtanut päälle puhtaat alusvaatteet ennen yhteisiä sänkyhetkiä. Mikäli sinulla ei ole puhtaita alusvaatteita mukana, ota pikkarit kokonaan pois.

 3. Puhelimeen vastaaminen
  Et kai kuulu heihin, jotka eivät voi jättää vastaamatta puhelimeen? Osa saamistamme puheluista on kieltämättä tärkeitä, mutta mikään ei voi olla niin tärkeää, että vastaat puheluun kesken seksin. Ymmärrät varmaan hyvin, että se tappaa petikumppanisi tunnelman tehokkaasti.

 4. Paineet kovana olemisesta
  Seksissä saattaa kestää ja esileikkiin voi tulla taukoja, jolloin hetkellisesti tunnelma ei olekaan niin kuuma. Miehen erektio saattaa hetkellisesti lerpahtaa, eikä erektiota ole aina helppo saada saman tien takaisin. Älä missään nimessä hoputa miestä erektion saamisessa tai loukkaannu, jos hän ei pysty siihen aikataulusi mukaisesti.

 5. Paineet laukeamisesta
  Fakta on, että mieskään ei pysty aina laukeamaan. Moni nainen pitää miehen laukeamista itsestäänselvyytenä, mikä lisää paineita miehille. Miehellä voi olla suorituspaineita, stressiä tai muita huolia, jotka estävän laukeamisen. Jos olette harrastaneet seksiä jo aiemmin samana päivänä, voi sekin olla syy siihen, että laukeaminen ei onnistu. Älä siis loukkaannut, syyttele miestä tai nosta asiasta draamaa, jos mies ei syystä tai toisesta tule. Onhan seksi kivaa ilmankin tulemista.

Nappaa neuvot talteen ja jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: India.com


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
 • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
 • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.