Joitakin asioita naisen ei yksinkertaisesti kannata tehdä makuuhuoneen puolella.

Miehet kyllä rakastavat seksiä (ainakin enimmäkseen), mutta on olemassa asioita, joita miehet eivät voi sietää seksin aikana. Osan näistä varmaan tiedätkin, ja osa on pääteltävissä pelkän maalaisjärjen avulla, mutta osa saattaa tulla sinulle yllätyksenä.

Seuraavat asiat kannattaa unohtaa seuraavasta seksisessiosta, jos haluat miehesi pysyvän tunnelmassa.

 1. Hänelle nauraminen
  Yhdessä nauraminen on tietysti hyvä asia, kun jotain (kummankin mielestä) hauskaa tapahtuu. On vain hyvä asia, että makuuhuoneessanne on mukana huumoria! Älä kuitenkaan missään nimessä naura hänelle, jos hän mielestäsi tekee jotain väärin tai ei ihan kunnolla onnistu ensimmäisellä kerralla. miehesi itsetunto voi kokea melkoisen kolauksen, eikä hän tule piiiitkäään aikaan kokeilemaan mitään uutta sinun nautinnoksesi.

 2. Olet ajatuksissasi muualla
  Myönnetään: meidän naisten on välillä vaikeaa rentoutua ja antautua täysin tilanteen vietäväksi. Kun olet hänen kanssaan sängyssä, pyri kuitenkin nauttimaan tilanteesta täysillä ja jättämään aivosi hetkeksi narikan puolelle. Mies kyllä huomaa, jos suunnittelet ensi viikon ostoslistaa, kun hän yrittää saada sinut nauttimaan.

 3. Aikapaine
  Pikaiset sessiot ovat välillä erittäin tervetulleita, mutta jos seksissä on jatkuvat aikapaineet, koska kohta pitää lähteä ostoksille, tehdä veroilmoitus tai kastella kukat, saattaa miehellä tuuli purjeissa lopahtaa. Miehen on vaikea keskittyä seksiin, jos hänen pitää samaan aikaan vilkuilla kelloaan.

 4. Kommentit hänen ulkonäöstään
  Älä käsitä väärin, voit kyllä kaikin mokomin kehua hänen kroppaansa, mutta negatiiviset kommentit kannattaa jättää kokonaan pois. Tämän pitäisi olla maalaisjärjellä pääteltävissä, mutta sanotaan nyt vielä varmuuden vuoksi: mies ei varsinaisesti innostu siitä, jos huomauttelet mitään negatiivista esimerkiksi peniksen koosta, karvoituksesta, möhömahasta tai pistelevästä sängestä. Anna kommenttien odottaa edes seksin jälkeiseen aikaan, tai mikä vielä parempaa: unohda ne kokonaan.

 5. Liikaa leluja
  Osa miehistä tuntee olonsa pikein kotoisaksi hyrisevän vibraattorisi kanssa, mutta osalle lelut muodostavat uhan: emmekö minä ja penikseni riitä? Moni mies haluaa, että yksin hän saa sinut laukeamaan, ja hän saattaa kokea lelut kilpailijana ja merkkinä siitä, etteivät hänen taitonsa riitä sinun tyydyttämiseesi. Jos haluat kokeille leluja hänen egoaan hivelevällä tavalla, aloita vaikkapa vain sitomalla silmäsi naamiolla. Tämä tuo leikkiinne lisää jännitystä, ja hän kokee samalla, että luotat häneen.

 6. Pirisevä puhelin
  Jos kummankaan puhelin alkaa soida kesken kiihkeimmän seksin, ei se varsinaisesti paranna tunnelmaa. Pahimmassa tapauksessa teistä jompikumpi tai molemmat tuntevat niin voimaasta vastuuntuntoa vastaamisesta, että keskeytätte seksin, jotta voitte vastata puheluun. Puhelimet siis äänettömälle ennen aktia!

  Ota näistä neuvoista vaari, ja vältä ikävät tilanteet makuuhuoneessa!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Wunderweib / Kuva: We-Vibe Toys, Unsplash