Näistä voit päätellä, minkä kokoinen penis miehellä on – jopa istuma asento voi paljastaa!

Onko koolla väliä? Ehkä on ja ehkä ei, mutta näiden vinkkien avulla voit päätellä minkä kokoinen elin haarojen välistä löytyy, näkemättä sitä.

Nimettömän ja etusormen välinen ero

Voi tuntua oudolta mitata sormia suhteessa peniksen kokoon, mutta korealaiset tutkijat löysivät kuitenkin tämän menetelmän. Tutkimuksessa, joka tehtiin 144 henkilöllä 20 vuoden aikana, osallistujat mittasivat normaalissa tilassa ja erektiossa olleen peniksensä ja sekä mittasivat nimettömän ja etusormen.

Tästä tutkijat pystyivät päättelemään, että peniksen koon ja miehen sormien välisen eron suhteen välillä on yhteys. Teoriana on, että mitä pienempi pituusero sormien välillä on, sitä suurempi ”paketti” housuista löytyy.

”L-kirjain”

On mahdollista arvata miehen keskimääräinen peniksen koko peukalon ja etusormen avulla. Pyydä häntä yksinkertaisesti tekemään L-muoto etusormellaan ja peukalollaan. Pituus joka syntyy peukalon ja etusormen päiden välisestä janasta, antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, minkä kokoinen penis on pystyasennossa.

Käsien ja jalkojen koko

Jos etsit helppoa tapaa analysoida peniksen kokoa, ilman, että sinun tarvitsee alkaa mittailla sormia, sinun tarvitsee vain katsoa miehen käsiä ja jalkoja. Todennäköisesti olet kuullut tämän aiemmin, sillä usein puhutaan, että jos miehellä on suuret jalat tai kädet, se tarkoittaa, että hänellä on myös iso penis.

Ehkä et kuitenkaan tiedä, että tämä havainto on tosiasiallisesti tukeutunut tieteelliseen tutkimukseen, jossa peniksen koon yhteyttä verrattiin miehen käsien ja jalkojen kokoon. Itse tutkimus toteutettiin vuonna 2002, ja siihen osallistui 104 henkilöä, joiden peniksen pituus mitattiin englantilaisten urologien toimesta. Samanaikaisesti mitattiin miesten jalkojen pituus. Tutkimuksessa selvisi, että peniksen koolla on todellakin yhteys jalkojen ja käsien koon kanssa.

Istumistapa

Yksi myös yksinkertainen tapa ennustaa miehen peniksen kokoa on analysoida hänen istumistapaansa. Jos hän istuu jalat hyvin levällään tai on taittanut jalan niin, että nilkka on toisen jalan polven päällä, ikään kuin ”suojana”, voi se ennustaa, että haarojen välissä oleva ”paketti” on niin iso, että jalat täytyy pitää haarallaan tai sitä täytyy suojata.

Nenän koko

Vuosisatojen ajan ihmiset ovat uskoneet, että nenän koon ja peniksen suuruuden välillä on suhde. Siksi naisia ovat kautta aikojen houkutelleet miehet, joilla on pitkät, roomalaiset nenät, koska biologisesti heidän uskotaan olevansa hyvin varusteltuja.

Tämä ei kuitenkaan ole tieteellisesti todistettua, joten älä tuomitse miestä hänen nenänsä perusteella etukäteen!

Nyt vain analysoimaan, jaa kavereillekkin hyväksi ohjeeksi!

Lähde: Her Norm


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.