Jotkut ihmiset eivät halua ystävystyä muiden kanssa, vaan keskittyvät mieluimmin itseensä ja omiin tavoitteisiinsa.

Jos ihmisestä ei pidetä, voi syynä olla hänen horoskooppinsa. Toisista horoskoopeista pidetään vähemmän kuin muista.

Tässä alla on kaikista vähiten pidetyt horoskooppimerkit ja syyt siihen, miksi näin on. Aloitetaan kuudenneksi vähiten pidetystä ja edetään lopulta kaikista vähiten pidettyyn horoskooppiin.

6. Härät ovat itsepäisiä, joten heistä voi olla sen takia vaikea pitää. He eivät halua joustaa tai mukautua sosiaalisissa tilanteissa. Siksi he voivat vaikuttaa muiden silmissä tylsiltä ja välinpitämättömiltä.

5. Ravut voivat olla emotionaalisesti epävakaita, joka ajaa ihmiset pois heidän luotaan. He ovat herkkiä ja joskus myös muihin takertuvia tai kiintyvät liikaa ihmisiin, joita eivät edes tunne kunnolla.

4. Kalat viihtyvät hyvin omassa seurassa ja ovat hissukoita, joita muiden on vaikea huomata. He ovat outoja, joten muut eivät oikein tiedä mistä keskustella heidän kanssaan.

3. Vaaka on käytännöllinen ja haluaa olla aina oikeassa. Vaaka ei halua poistua mukavuusalueeltaan, joten vaaka ei halua solmia kovin helposti uusia ystävyyssuhteita.  

2. Skorpionit voivat olla joillekin ihmisille liian voimakkaita persoonia. Heitä pidetään salaperäisinä eikä heidän lähelleen pääse helposti.

1. Vesimiehet tulevat kyllä hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa, mutta haluavat toimia yksin. Heidän halunsa eristäytyä muista aiheuttavat sen, että heistä ei ole helppoa pitää.

Oliko tällä listalla sinun horoskooppimerkkisi?

Lähde: Bestlife