Tämän tatuointitrendin taustalla on ihastuttava syy.

Kruunutatuoinnit, etenkin pienet sellaiset, ovat kasvattaneet suosiotaan naisten keskuudessa ja Metron mukaan innostus on saanut alkunsa inspiroivasta ja voimaannuttavasta syystä: tatuointien tarkoitus on muistuttaa kantajaansa rakastamaan ja arvostamaan itseään – olet kuningatar ja ansaitset tulla kohdelluksi sen mukaisesti.

Bloggaaja Constance Hall on tuonut trendille paljon huomiota omalla Instagram-sivullaan ja kehottanut seuraajiaan ottamaan itsekin pienen kruunutatuoinnin. Kaikki sai alkunsa, kun Hall jakoi kuvan kruunutatuoinnista, jonka yksi hänen seuraajistaan oli ottanut.

”Yksi kuningattaristamme otti tämän tatuoinnin muistuttaakseen itseään, että hän on v*ttu kuningatar, vaikka hänellä on parhaillaan vaikeuksia tulla raskaaksi ja on kaikenlaisten hormonilääkkeiden vaikutuksen alaisena. Silti kuningatar. Aina kuningatar. Toivotan hänelle kaiken onnen maailmassa ja olen inspiroitunut ja mietin, että ehkä me kaikki tarvitsemme kruunutatuoinnit”, Hall kirjoitti.

Inspiroitunut, suorapuheinen bloggari julkaisikin jo seuraavana päivänä kuvan omasta kruunutatuoinnistaan.

Vain muutama päivä tämän jälkeen Hall julkaisi koosteen, jossa naiset esittelevät kruunutatuointejaan.

Kruunutatuointitrendin ajatus on ihastuttava. Metrokin huomauttaa, kuinka pieni kruunutatuointi on oiva tapa juhlistaa rakkautta itseään kohtaan ja muistuttaa itseään siitä, että olet upea eikä kukaan voi ottaa sitä sinulta pois.

Yhä useammat ja useammat naiset ovatkin koristaneet ihoaan pienillä kruunuilla ja Hall on myös jakanut tällaisen kuvakoosteen naisten tatuoinneista:

Hall on ollut otsikoissa aiemminkin ja tammikuun alussa kerroimmekin, kuinka sosiaalisessa mediassa samaistuttiin hänen rehelliseen tekstiin vanhempien seksielämästä. Voit lukea artikkelin aiheesta täältä ja jos haluat seurata Hallia Instagramissa, löydät hänen sivunsa täältä.

Lähde: Metro