Tuhannet ovat samaistuneet neljän lapsen äidin avoimeen ja rehelliseen Facebook-kirjoitukseen.

Seksi on iso osa ihmissuhteita, mutta sille ei aina löydy niin helposti aikaa, kun kahdesta on tullut kolme ja/tai enemmän. Tämä on tuttua monille vanhemmille, mutta siitä harvoin kirjoitetaan yhtä avoimesti kuin Constance Hall, bloggaaja ja neljän lapsen äiti, on tehnyt.

32-vuotias Hall kirjoitti rehellisen tekstin Facebook-sivullaan vanhempien seksielämästä. 5. tammikuuta julkaistu kirjoitus on kerännyt yli 30 000 jakoa ja lähes 30 000 kommenttiakin monien samaistuessa Hallin tekstiin.

We had ”parent sex” yesterday.

You know what parent sex is, it’s that 3.5 minutes you get in between changing nappies…

Julkaissut Constance Hall 5. tammikuuta 2016

Alla vapaasti käännettynä Hallin kirjoitus:

”Harrastimme eilen ”vanhempien seksiä”. Tiedät mitä se on, se on se 3,5 minuuttia vaippojen vaihtamisen ja ruoanlaiton välissä”, Hall aloittaa kirjoituksensa.

”Kun huomaat, että kaikkien lasten huomio on muualla. Kun tajuat, että on melkein kuukausi siitä, kun viimeksi olet saanut ja suhde alkaa tuntua kämppistelyltä.”

”Kun miehesi tapa vietellä sinut koostuu siitä, että yksi sormi osoittaa makuuhuonetta kohti ja toinen käsi on hänen peniksellään. Kun asetat sängyn niin, että yksi jalka on ovea vasten, sillä äänekkäiksi lapsiksi omasi osaavat olla melko hiljaa hiippaillessaan yllättämään ihmisiä.”

”Kun huolimatta siitä, kuinka kuuma on, vedätte peiton ylle siltä varalta, että joku pääsee sisälle ja näkee äiskän ja iskän harrastamassa ”joogaa” sängyllä.”

”Se on melko romanttista oikeastaan, kuunnellen lastenohjelmaa taustalla tietäen, että aikasi on loppu, kun mainoskatko tulee.”

”Miehet ovat mahtavia ja vakuuttavia olentoja pelkällä päättäväisyydellä. On inspiroivaa, miten joku voi päästä loppuun sellaisissa olosuhteissa. Me naiset emme ole niin helppoja. Samalla riemuiten ajatellen, kuinka seksin jumalatar, viettelijä oletkaan ja kuinka miehesi viimein lakkaa olemasta ärsyttävä vähintään kokonaiseksi päiväksi.”

”Minun mieheni oli melko vakuuttunut. Vaikka vain makoilin siinä riippurintojen, vauvavatsan, karvaisen ”alakerran” ja kaiken kera, hän silti ajattelee, että olen mahtava”, Hall päättää kirjoituksensa.

Kirjoituksen kommenteissa monet vanhemmat ovat kertoneet omista kokemuksistaan ja muistoistaan ajoilta, kun omat lapset ovat olleet pieniä. Voit lukea kommentteja täältä.

Hall pitää The Not So Secret Life Of Us -blogia, jossa hän myös kirjoittaa rehellisen avoimeen tyyliin. Löydät hänen bloginsa täältä.

Lähde: Metro