Kun ei meinaa keksiä, että mitä ruokaa voisi kokata, voi apuna olla jokin teema, jonka mukaan tehdä ruokia.

Tämä nainen on tehnyt usein niin. Aiemmin on uutisoitu, kuinka hän teki vuorokauden aikana vain vihreää ruokaa. Sen jälkeen uutisoitiin, kuinka hän söi vain punaista ruokaa. Nyt tässä videossa hänellä ei ole väriteemaa, vaan hän syö vain ruokia, joita on nähnyt Disney-prinsessojen syövän elokuvissa.

Hän aloittaa munakkaan ja pekonin näköisellä aterialla, joka lepää riisipedillä. Näet kuvan ateriasta tässä yllä. Osaatko arvata, että mistä elokuvasta ja kuka Disneyn-prinsessoista sellaista söikään? Katso video ja se selviää jo heti sen alussa. Löydät kuvan tästä ruuasta myös hänen Instagram-tililtään täältä.

Tämän jälkeen nainen tekee mm. prinsessa Tianan syömää pataruokaa sekä keksejä, jotka maistuivat prinsessa Meridalle. Aikaa vierähti vuorokausi, mutta tällä teemalla olisi varmasti keksinyt syötävää muiksikin päiviksi.

Lapsetkin taitaisivat pitää ruuista, joita heidän ihailemansa prinsessat ovat syöneet. Tuleeko sinulla mieleen jokin herkku, jota haluaisit kokeilla ja joka on kelvannut myös Disney-prinsessoille?