Videon nainen söi 24 tunnin aikana vain vihreää ruokaa – Katso mitä kaikkea hän keksi syödä

Siinähän ei tietysti ole mitään järkeä, että söisi vuorokauden aikana vain tietyn väristä ruokaa. Mutta sitä on silti kokeiltu, ja se vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja hauskalta. 

Videon nainen on päättänyt väriksi vihreän, joka on ihan hyvä valinta, koska monet vihreät syötävät ovat terveellisiä. Hän syö vain vihreän väristä ruokaa 24 tunnin ajan. Kaikki hänen syömänsä asiat ovat luonnollisesti vihreitä, joten hän ei aio värjätä mitään vihreäksi, jotta voisi niitä tänä aikana syödä.

Nainen syö päivän aikana tietysti vihanneksia, joita löytyy paljon vihreässä värissä. Sellaisia ovat esimerkiksi vihreät paprikat ja kesäkurpitsat. Hänen onnekseen esimerkiksi tortilloja on maustettu pinaatilla ja yrteillä, joten nekin ovat vihreitä. Hedelmistä hän pystyy syömään mm. vihreitä viinirypäleitä ja omenoita. Avokadokin kelpaa ja se vasta onkin ihanan vihreää.

Myös lasagnelevyjä löytyy vihreässä värissä, jotka on maustettu vihreillä linsseillä. Hän laittaa tämän vihreän teemapäivän lasagneen mm. parsaa, pinaattia, vihreää pestoa, ruusukaalia, vihreitä tomaatteja, kesäkurpitsaa ja basilikaa. Vaikuttaa siltä, että jos haluaa syödä terveellisesti, se onnistuu erittäin hyvin, jos syö vain vihreää ruokaa.

Katso miltä naisen syömät ateriat näyttävät. Näet videon täältä sekä tämän sivun yläosasta!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.