Nainen ei ole ainoa, joka on mennyt naimisiin lemmikkinsä kanssa.

Koira on ihmisen paras ystävä, sanotaan, mutta yorkshirenterrieri Henry on kuitenkin omistajalleen enemmän. The Independent kertoo 43-vuotiaan Wilhelmina Morgan Callaghanin menneen naimisiin koiransa kanssa kahdeksan vuotta sitten.

Pohjois-Irlannista kotoisin oleva nainen sanoo Henryn lojaalisuuden auttaneen hänet vaikeiden aikojen yli.

”Asiat ovat jonkin verran menneet metsään sen jälkeen, kun menimme naimisiin vuonna 2009”, Callaghan sanoi The Independentille.

”Menetin työni ruumishuoneella, joten minun on täytynyt ryhtyä freelancer-palsamoijaksi, siinä ei paljon tienaa ja sitten taloni tulvi”, hän kertasi.

”Mutta Henry on ollut mainio koko ajan. Se on niin lojaali”, Callaghan kertoi.

The Inpendentin mukaan omistaja kutsuu Henry Ri-nimellä, mikä tarkoittaa muinaisella gaelin kielellä kuningasta. Callaghanin mukaan Henry onkin kuningas, hänen kuningas.

Callaghan adoptoi Henryn vuonna 2009 ystävältään, jolla oli pentue. Luettuaan netistä ihmisistä, jotka menivät naimisiin lemmikkiensä kanssa, hän päätti itsekin tehdä niin.

The Independent kertoo, ettei Britanniassa ole laillista mennä naimisiin lemmikkinsä kanssa, joten ”avioliitto” on henkinen, vaikka Callaghan ottaa sen vakavasti ja hänellä on myös sertifikaatti.

Henryn lisäksi Callaghanilla on kymmenen koiraa ja hän myös pyörittää sealyhaminterriereille omistettua Facebook-sivua. Callaghanin onneksi hän ja kaikki koiransa tulevat suuren osan ajasta hyvin toimeen keskenään.

Callaghan uskoo, että koirat ovat parempia kuin miehet. Hän on myös täysin omistautunut Henrylle.

”Toisin kuin muut avioliitot, jotka loppuvat, tiedän olevani Henryn kanssa koko elämän”, hän sanoi.

”Ihmiset voivat ajatella, että olen todella hullu, mutta Henry on täydellinen minulle”, Callaghan päätti.

The Independentin mukaan Callaghan ei ole ainoa, joka on mennyt naimisiin lemmikkinsä kanssa. Lanzarotella nainen meni naimisiin kahden kissansa kanssa sen jälkeen, kun erosi seitsemän vuoden parisuhteestaan ja hollantilainen nainen meni naimisin koiransa kanssa sen jälkeen, kun hänen ensimmäinen aviomiehensä, kissa, kuoli.

Lähde: The Independent