Yli 70-vuotiaat naiset kertoivat miten seksi on muuttunut heidän elämänsä aikana.

Jos olet miettinyt mitä odottaa seksielämältäsi ikääntyessäsi, voi Iris Krasnowin kirjoittama kirja Sex After…: Women Share How Intimact Changes as Life Changes tarjota siihen vastaukset. Kirjaansa varten Krasnow jututti sekä nuorempia että vanhempia naisia.

”Kipinä, nuorekkuus, seksikkyys ja toiveikkuus iäkkäämpien, 70-80-vuotiaiden naisten äänissä oli yllättävää ja toiveikasta”, Krasnow kertoo jututtamistaan naisista.

Kirjaa tehdessään myytit vanhasta, hauraasta naisesta murtuivat eikä ihme, sillä Krasnow tapasi muun muassa 77-vuotiaan lesken, joka oli YouTube-opetusvideon nähtyään innostunut antamaan suuseksiä tuoreelle miesystävälleen ja 73-vuotiaan naisen, joka piti passionhedelmän makuisesta liukuvoiteesta.

Lue alta kolme opetusta, jotka Krasnow sai selville kirjaa varten tekemänsä taustatyön yhteydessä:

1. Ole seikkailunhaluinen

Kasvatustieteiden tohtori Ruth Westheimerin kanssa puhuessaan Krasnow sai kuulla, että suurin osa Westheimerin YouTube-kanavalle tulevista kyselyistä on peräisin iäkkäämmiltä naisilta, jotka ovat kiinnostuneita vibraattoreista, itsetyydytyksestä, suuseksistä ja kaikesta muusta. Eräs seitsemänkymppinen nainen kertoi Krasnowille, että hän ja hänen toinen aviomiehensä kokeilevat kekseliäillä seksileluilla ja harrastavat tantrista seksiä. Tästä päätellen seksuaalisuutensa kanssa kannattaa pitää hauskaa, olla utelias ja kiinnostunut eikä arastella uusien asioiden kokeilun kanssa.

2. Mieli mukaan myös

Yksi yleisimmistä teemoista, joita Krasnow kuuli, oli se, että täytyy olla sekä henkinen että emotionaalinen yhteys, jotta seksi on todella tyydyttävä kokemus. ”Seksi ei ole koskaan pelkkää seksiä. Muista, että se on enemmän kiinni asenteesta kuin mistään muusta. Seksuaalisen ja intiimin yhteyden oikea syvyys liittyy siihen, mitä mielessä liikkuu”, Krasnow sanoo ja ehdottaa etsimään kumppanin, joka kiihottaa niin henkisesti kuin fyysisesti sekä muistamaan puhua tuhmia esileikin yhteydessä aina välillä.

3. Unohda ajatus täydellisestä seksistä

Oma seksielämäsi ei välttämättä ole kuin suoraan romanttisesta komediasta, mutta se ei tarkoita, etteikö se olisi mistään kotoisin. ”Ei ole olemassa täydellistä seksiä”, Krasnow kertoo. Krasnown kirjassa mukana olleet iäkkäämmät naiset kertoivat kokeneensa sähköistä seksiä ja intiimiyttä jopa terveysongelmien, vähentyneen taipuisuuden, painonnousun tai erektiohäiriöiden aikana. Sillä ei ollut väliä ja naiset harrastivat seksiä ja nauttivat siitä. Joten kannattaakin unohtaa ajatus siitä, että kaiken pitäisi olla vällyjen välissä täydellistä joka kerta, seksielämäsi kiittää sinua siitä.

Lähde: Women’s Health


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia