Jos haaveilet hieman täyteläisemmän näköisistä huulista, voi näistä vinkeistä olla apua.

Jos kaipaat suuremman ja täyteläisemmän näköisiä huulia, mutta et halua kokeilla plastiikkakirurgian tarjoamia vaihtoehtoja, voit kokeilla suurentaa huuliasi erilaisin niksein. Vaikutukset eivät ole ehkä pitkäkestoiset, mutta kaivatessasi arjen sekaan hieman muhkeampia pusuhuulia, voi näistä kuudesta vinkistä olla apua.

Heitä hyvästit halkeamille

Halkeilevat huulet heijastavat vähemmän valoa, joten huulet näyttävät pienemmiltä ja sameilta. Voit korjata tämän helposti hammasharjan avulla kuorien huuliasi ja näin ne näyttävät hieman suuremmilta. Kuorinta myös tehostaa verenkiertoa, joten huulesi saavat punertavamman sävyn ilman huulipunaa.

Suosi nude-sävyä

Meikkitaiteilijoiden keskuudessa tunnettu ja hyväksi havaittu niksi on rajata ja täyttää huulet nude-sävyisellä rajauskynällä ennen kuin laittaa väriä huuliin. Tämä tapa varmistaa, että väri pysyy huulilla paremmin sekä luo hieman suuremman pohjan huulipunalle.

Minttua huuliin

Jos kemikaaliset tavat saada huulet suuremmaksi tai täyteaineet eivät ole sinun juttu, etsi käyttöösi huulituotteita, joissa aktiivisten ainesosien joukossa on minttua (spearmint, piparminttu jne). Huulien parantamisen lisäksi se piristää verenkiertoa.

Jätä tummat sävyt toiseen kertaan

Jos haluat huultesi vaikuttavan suuremmilta ja täyteläisemmiltä, vältä tummia sävyjä. Niitä on vaikeampi laittaa sekä ne latistavat suusi ulkonäköä sen sijaan, että saisivat sen näyttämään muhkeammalta.

Suosi kiiltoja

Jos teini-ikäisenä olit hulluna erilaisiin huulikiiltoihin, on niistä sinulle iloa aikuisenakin. Vaaleat, kiiltävät huulikiillot saavat huulet näyttämään täyteläisemmältä luoden mielikuvaa todella kosteista huulista.

Älä unohda amorinkaarta

Korosta amorinkaartasi laittamalla korostusväriä keskelle ylälinjaa, josta korostusväri heijastaa valoa.

Lähde: Marie Claire