Näin pienen osan elämästäsi käytät seksin harrastamiseen – valtaosa kuluu teknologian parissa

Esimerkiksi kuntoiluun käytetään enemmän aikaa kuin intiimeihin touhuihin makuuhuoneen puolella.

Reebokin teettämä tutkimus on selvittänyt, miten ihmiset käyttävät aikaansa elämänsä aikana. Censuswiden kanssa yhteistyössä tehty tutkimus paljasti, että ihmiset käyttävät kenties yllättävänkin pienen osan elämästään touhuamiseen makuuhuoneen puolella.

Women’s Healthin mukaan keskiverto ihminen käyttää elämästään vain 0,45 prosenttia – 117 päivää – seksin harrastamiseen. Kuntoiluun käytetään hieman enemmän aikaa, noin 0,69 prosenttia eli 180 päivää.

Mihin sitten jakautuu seksin ja kuntoilun ulkopuolelle jäävä aika? Women’s Healthin mukaan moni viettää sen tutkimuksen mukaan istualtaan ja teknologian parissa.

Noin 30 prosenttia päivistä ihmiset ovat takamus kiinni penkissä – joko töissä tai kotona – ja 41 prosenttia päivistä keskiverto ihminen on tekemisissä teknologian kanssa, mikä päiviksi muutettuna on 10 625 päivää.

Tutkimusta varten Reebok teetti kyselyn yli 9 000 ihmiselle yhdekstä maasta. Maksimi päivien määrälle tutkimuksessa oli 25 915, joka vastaa sitä, että eläisit 71-vuotiaaksi.

Tulokset voivat toimia monille herätyksenä nousta ylös, jättää puhelin sivuun ja tehdä jotain ihan muuta. Voit lukea Reebookin tutkimuksesta enemmän täältä.

Lähde: Women’s Health


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.